Fragàncies Ikiru per al teu dia a dia, amb notes florals, cítriques i de fusta. Un duo atemporal amb un disseny elegant.

Descobrix les fragàncies Ikiru

31 de maig de 2018

Ja tens disponible el duo de fragàncies Ikiru en La Perfumeria de Mercadona.

Atrevix-te amb les fragàncies Ikiru i celebra la vida

Sabies que Ikiru significa 'vida' en japonés? Un nom ideal, perquè una fragància pot formar part de la teua vida i ser part important de la teua personalitat.

Estes dos eau de toilette Ikiru destaquen per un caràcter atemporal, elegant, pur i seré, amb una combinació irresistible de notes olfactives.

Duo de fragàncies Ikiru en La Perfumeria de Mercadona

El duo de fragàncies Ikiru es compon de dos fragàncies amb notes cítriques, de fruites, florals o aquàtiques sobre fons per a home i dona:

  • Ikiru Femme té una fragància aromàtica delicada amb notes florals, aquàtiques i de fruites. Combina una selecció acurada de flors com els lliris, el nenúfar o la rosa, juntament amb fruites aquàtiques com el meló o la bresquilla amb un fons de notes d'ambre, de fusta i de musk.
  • Ikiru Homme és una fragància suau i minimalista de la família cítrica aquàtica de fusta. Mescla notes olfactives aquàtiques amb notes cítriques de pomelo, meló d'alger i llima seguides per un cor d'acords aromàtics i un fons de fusta amb acords de musk.

Dos eau de toilette atemporals, perfectes per a cada dia. I, a més, amb un disseny elegant. Atrevix-te a fer-les teues!

Altres recomanacions

Si t'agraden les fragàncies florals que evoquen la primavera també pots provar la línia Simply Flowers de Deliplus, cinc fragàncies amb notes de rosa, peònia, violeta, flor de taronger i gesmil, que et despertaran tots els sentits.