L'Oli de Coco 100% natural de Mercadona no pot faltar en la teua cuina ni en el teu kit de bellesa. Descobreix tots els seus beneficis.

Oli de Coco: per al teu cos i per a cuinar

27 de febrer de 2018

Un producte que s'adapta a molts usos. L'Oli de Coco de Mercadona és ideal per a hidratar la teua pell i donar-li un aspecte més suau. O utilitza’l en la cuina per a fregir, condimentar, preparar dolços i moltes altres receptes creatives.

L'Oli de Coco com a tractament facial i corporal

L'Oli de Coco 100% natural verge extra és un producte per a la nostra pell, tant del rostre com de la resta del cos. Pots utilitzar-lo de forma quotidiana i agregar-lo així als teus tractaments habituals de bellesa i cura personal. Amb ell aconseguiràs que la teua pell estiga més hidratada i suau.

És beneficiós també per al teu cabell com a hidratant capil.lar. I t'aportarà un aroma exòtic molt especial.

El Aceite de Coco 100% natural de Mercadona no puede faltar en tu cocina ni en tu kit de belleza. Descubre todos sus beneficios.

Com utilitzar-lo?

Es pot utilitzar en el rostre i en el cos. Has d’aplicar amb un massatge suau fins a la seua absorció.

En el cabell has d'aplicar-lo en bona quantitat perquè quede humit. Després cobreix el pèl amb una tovallola o gorro, de 40 a 60 minuts. Posteriorment, llava’l amb xampú, rentant amb aigua abundant fins a aconseguir un complet aclarit.

Oli 100% de Coco per a les teues receptes

L'Oli de Coco s'utilitza cada vegada més en tot tipus de cuines. És natural, procedent al 100% del coco i no inclou gluten.

El Aceite de Coco 100% natural de Mercadona no puede faltar en tu cocina ni en tu kit de belleza. Descubre todos sus beneficios.

Com utilitzar-lo?

L'Oli de Coco verge extra és molt versàtil, per la qual cosa pots fregir i arrebossar tot tipus d'aliments com peixos, carns o verdures, agregar als teus guisats favorits, als teus rostits o a les teues pastes. I també s'utilitza en saltats per al wok i en alguns tipus de curri.

L'Oli de Coco és recomanable com a condiment per a amanides, aconseguint un exòtic toc tropical. Pots agregar-lo a cremes calentes per a aconseguir un sabor diferenciador. O utilitzar-lo fins i tot de condiment cru en torrades per als teus esmorzars o berenars.

Finalment, no oblides els seus múltiples usos en rebosteria. Aquest oli 100% natural de coco suporta molt bé la cocció i l’enfornat, per la qual cosa serà ideal per a les teues receptes més saboroses de rebosteria com pastissos, bescuits, galetes i moltes altres.

Altres recomanacions

Agrega un poc d'Oli de Coco a les Cremes Hacendado i dóna'ls un toc molt original. I descobreix un món de sensacions en la teua higiene diària amb els nous Gels de Bany Deliplus.