Jabón Quitamanchas Beltrán Mercadona

Sabó Llevataques Beltrán, eficaç contra les taques alhora que cuida la teua roba

31 de març de 2016

En Mercadona ja pots trobar l'aliat perfecte que necessitaves per eliminar taques difícils i rascades en la roba: el nou Sabó Llevataques Beltrán.
Aquest nou producte és eficaç contra les taques, especialment si es tracta de taques de greix i oli, i al mateix temps cuida la roba durant tot el procés de neteja. El Sabó Llevataques Beltrán combina d'aquesta manera eficàcia i delicadesa gràcies a que està fabricat de forma tradicional a base d'ingredients naturals

Jabón Quitamanchas BeltránSabó Llevataques Beltrán

Forma d'ús del Sabó Llevataques Beltrán

Localitza les taques en les peces de roba que vols llavar, com per exemple al coll o als punys. Aplica directament el Sabó Llevataques Beltrán sobre aquestes zones i deixa actuar durant uns pocs minuts.

A continuació aclareix amb abundant aigua o, si ho prefereixes, introdueix la roba en la llavadora.

Quan hages acabat d'utilitzar-ho, conserva el recipient del Sabó Llevataques Beltrán tancat i en un lloc fresc, si pot ser ventilat i sempre allunyat de la calor i del fred.

Finalment es recomana tornar a aclarir amb aigua les mans exposades al sabó per a una neteja completa.

Característiques del Sabó Llevataques Beltrán

El Sabó Llevataques Beltrán és una demostració més del suport de Mercadona a empreses espanyoles. Està fabricat per la companyia Beltrán Germans S.L., les instal•lacions de la quals es troben a la localitat d'Almassora (Castelló).

Cada envàs de Sabó Llevataques Beltrán es presenta en format de 500 g. Es tracta d'un producte natural biodegradable fabricat a base d'olis vegetals, la fabricació dels quals, de manera tradicional, assegura una eficàcia completa en tot tipus de teixits, al mateix temps que no hauràs de preocupar-te perquè la teua roba es faça malbé.

Altres recomanacions

En la secció de neteja i llar de Mercadona trobaràs més productes que t'ajudaran a combatre les taques i la brutícia en la teua roba, a més del Sabó Llevataques Beltrán:

Per exemple, et recomanem el Detergent per a roba blanca i de color, que incorpora ingredients d'última generació per aconseguir una neteja infalible en la teua bugada.

Per a les taques específiques de greix, sempre pots utilitzar el Desgreixant d'Eficàcia Professional Bosque Verde, que actua de forma impecable en tot tipus de superfícies així com en la roba, sabatilles d'esport i contra taques de greix de tot tipus. La seua innovadora i potent fórmula actua contra el greix i la brutícia més difícils de llevar, mentre que el seu sistema de polvorització ho converteix en un producte molt còmode d'utilitzar. A més, inclou un agradable i fresc perfum a llima.