Una fragància agradable en el cotxe amb els Ambientadors de cotxe Bosque Verde de Mercadona.

Manera d'usar els ambientadors de cotxe

01 de abril de 2019

Has provat els nostres Ambientadors de cotxe? Amb l'ús quotidià i el pas del temps, l'olor de l'interior dels vehicles tendix a viciar-se i arriba a resultar molest. Amb els Ambientadors de cotxe Bosque Verde que trobaràs en Mercadona podràs donar una fragància agradable al teu vehicle.

Ambientadors de cotxe Bosque Verde en Mercadona

Els Ambientadors de cotxe Bosque Verde disposen de fragàncies diferents perquè tries la que més t'agrade. Oferim 3 aromes diferents per a tots els gustos. Descobrix-los!

Ambientadors per a penjar al retrovisor del cotxe

Ambientadores retrovisor

La fragància d'estos ambientadors de cotxe per a penjar es difonen a través del tap de fusta a través del qual es proporciona un agradable ambient perfumat a l'interior del cotxe. Tres classes de fragàncies disponibles:

  • Fruits silvestres: fragància d'aromes ensucrades i sucoses d'una cistella de fruits acabats de recol·lectar.
  • Bali: irresistible fragància floral introduïda per unes notes aquoses refrescants. Esta fragància presumix d'un delicat cor floral de rosa i lliri de la vall, i un ric fons afustat modelat pels almescos.
  • Happy: fragància fresca, enèrgica i espurnejant que combina un sucós acord afruitat amb un sofisticat buquet floral sobre suau base de bresquilla i vainilla.

Instruccions d'ús

  1. Desenroscar la fusta del vidre i extraure el tap de plàstic de la botelleta de vidre.
  2. Tornar a enroscar fins al final la part superior de fusta a la botelleta de vidre.
  3. Lligar la botella al retrovisor sense cap altre objecte penjant. Ajustar la longitud del cordó de manera que l'ambientador no arribe a colpejar el vidre del cotxe. Utilitzar només en el retrovisor.
  4. Girar la botella durant 3 segons cada 4 dies (no s'ha de girar més de 3 segons). Cal fer esta operació sempre que es vulga intensificar el perfum. Una vegada esgotat el producte, cal reemplaçar-lo per un de nou. No s'ha de reutilitzar el tap.

Altres recomanacions

A continuació et recomanem una sèrie de productes per a la neteja de la llar.