Cabecera antimosquitos

Antimosquits en Mercadona: descobrix tots els nostres productes per a estar protegit este estiu

06 de juny de 2024

Amb l'arribada del bon temps, és normal l'aparició de mosquits i les molestes picades que produïxen, i també l'increment d'altres insectes com les vespes o les mosques. Fem molts plans a l'aire lliure durant l'estiu, tant de dia com de nit, i a vegades, els insectes ens impedixen disfrutar-los plenament. Disposar de productes específics és fonamental per a tindre protecció i tranquil·litat en tot moment.

Per això, en Mercadona et proposem diferents productes antimosquits, tant d'interior com d'exterior: repel·lents potents que mantenen a ratlla estos intrusos inoportuns, solucions efectives per a eliminar-los i per a alleujar la molèstia de les seues picades. Alguns productes només els trobaràs durant la campanya d'estiu, però hi ha excel·lents recursos disponibles tot l'any.

Siga quina siga la teua necessitat, tenim la solució que busques! Recorda sempre consultar les instruccions d'ús i recomanacions de cada producte.

Troba la teua solució antimosquits en Mercadona

Per a protegir-te

Solucions perquè els mosquits no s'acosten i protegir-te la pell de les seues picades. Polseres i altres productes repel·lents d'aplicació directa amb acció protectora.

Pulseras y productos repelentes antimosquitos Mercadona

  • Esprai repel·lent: és molt eficaç per a espantar els mosquits, fins i tot el mosquit tigre. Actua formant una barrera protectora i t'oferix fins a 6 hores d'alta protecció. N'hi ha prou amb vaporitzar-lo i estendre'l sobre la zona del cos que vulgues protegir. Usa'l sobre la pell i evita sempre el rostre.

Spray repelente antimosquitos Mercadona

  • Polseres de citronel·la: la seua fragància actua com a repel·lent natural. Oferixen protecció instantània i durant hores i mantenen allunyats els mosquits en interiors i exteriors. Disponibles en talles S i L, estes polseres són versàtils i s'adapten perfectament tant a la monyica com al turmell.

Pulseras de citronela Mercadona

  • Body spray citronel·la: boira corporal amb una refrescant aroma cítrica. És una aigua perfumada que també actua com a repel·lent gràcies a la citronel·la. Ideal per a complementar els nostres productes més específics. Recorda evitar la cara quan l'utilitzes.

Body spray citronela Mercadona

Per a eliminar-los

La solució més dràstica, amb opcions per a matar als mosquits i altres insectes, que s'utilitzen quan es detecta la seua presència. Amb este grup de productes insecticides, tindràs garantit un ambient sense mosquits.

Productos insecticidas Mercadona

  • Insecticida elèctric i recanvis: dissenyat per a mantindre la casa lliure de mosquits, el nostre dispositiu elèctric és un producte d'interior. Emet una protecció constant, de dia i de nit, fins i tot amb els llums encesos i les finestres obertes. Preferixes recanvis líquids o en pastilla? Et donem la possibilitat de triar el recanvi que més t'encaixe amb el dispositiu amb doble ús per als dos tipus d'insecticida. Eficaç contra mosquit comú i tigre.

Insecticida eléctrico y recambios Mercadona

  • Espirals antimosquits: una solució ràpida i eficaç per a utilitzar en exteriors. Només encendre-la el seu principi actiu proporciona una excel·lent protecció en una àmplia zona al voltant del producte. Disfruta de les teues activitats a l'aire lliure sense preocupar-te per les picades dels mosquits.
  • Ciris antimosquits i mosques: este ciri amb aroma de citronel·la combina la seua acció insecticida amb les propietats repel·lents d'esta planta aromàtica. Et permet disfrutar de les teues activitats a l'exterior sense mosques ni mosquits, però també es pot usar en interiors. Protecció constant en qualsevol entorn.
  • Insecticida barrera: actua com una barrera protectora que manté els insectes i mosquits allunyats. Gràcies al seu potent efecte insecticida, protegix contra el mosquit comú i el mosquit tigre en la zona concreta que vulgues protegir. S'usa sobretot en exteriors, però es pot utilitzar en altres espais semioberts.

Insecticida barrera Mercadona

  • Insecticida mosques i mosquits: formulats per a combatre mosques, mosquits i altres insectes voladors, en versió amb perfum i sense perfum. Actuen amb eficàcia instantània contra el mosquit comú i el mosquit tigre, i proporcionen una protecció segura tant en interiors com en exteriors.

Insecticida moscas y mosquitos Mercadona

  • Insecticida vespes: una solució específica contra les vespes (comuna i asiàtica), amb un llarg abast de fins a 3 m. A l'estiu, la població de vespes augmenta a causa de la calor, especialment en zones de jardí i acumulacions d'aigua (com les piscines). Per això, és convenient tindre una defensa a mà en esta temporada quan estàs a l'aire lliure.

Insecticida avispas Mercadona

Per a alleujar les picades

Ja t'han picat? No et preocupes, també tenim la solució per a alleujar la irritació i el malestar.

  • Alleujament de picor: calma la picor i refresca la pell. Alleuja les picades d'insectes, ortigues, meduses... Testat dermatològicament, es presenta en un pràctic format roll-on. Un recurs molt útil, sobretot quan la picor no dona descans.

Alivio picor Mercadona

Abans d'aplicar qualsevol d'estos productes, consulta les seues instruccions d'ús.

Altres recomanacions

Coneixes la nostra família d'Ambientadors en esprai? Disposes d'una àmplia gamma d'ambientadors per a triar.

Si has d'eixir de pícnic, consulta la nostra selecció de productes fàcils de transportar i menjar a l'aire lliure.

Cuida't la pell amb les nostres Cremes i protectors solars.