Et presentem la nostra família d'Ambientadors en esprai, amb efecte immediat gràcies a la tecnologia molecular.

Ambientadors en esprai d'efecte immediat

25 de març de 2024

La nostra família d'ambientadors en esprai transforma cada racó de la casa en un paradís de frescor i benestar. Pots crear atmosferes úniques i ambients acollidors amb un toc d'estos esprais. Disposes d'una àmplia gamma d'esprais per a triar segons el teu estil i preferència.

Estos ambientadors en esprai no sols aromatitzen, sinó que complixen una funció vital a casa. Són la solució perfecta per a eliminar olors no desitjades i refrescar a l'instant qualsevol ambient.

Efecte immediat contra les males olors

Busques un resultat ràpid i efectiu? Estos ambientadors s'han dissenyat per a neutralitzar les olors amb un efecte instantani. Ideal per a donar un aire fresc a banys, cuines, fem, zones prop de desaigües o en cases amb mascotes, entre altres.

Quins ambientadors en esprai pots trobar en Mercadona?

Ambientador esprai Secret Garden

Recrea l'aroma d'un seductor jardí secret. Tanca els ulls i deixa't portar pel seu perfum únic. Sent-te en harmonia i plenitud disfrutant d'una deliciosa essència floral que et captiva.

Ambientador spray Secret Garden Mercadona

Ambientador esprai Colònia

Refresca la teua llar amb l'aroma fresca i atemporal d'una clàssica colònia. Disfruta d'una fragància que evoca neteja i sofisticació, i crea, al mateix temps, una atmosfera acollidora i refinada en cada racó de casa.

Ambientador spray Colonia Mercadona

Ambientador esprai Fresh

Desperta els teus sentits amb esta fragància vital i enèrgica. Submergix-te en una explosió d'aromes refrescants que revitalitzen el teu espai i l'inunden d'una sensació de puresa i benestar.

Ambientador spray Fresh Mercadona

Ambientador esprai Sweet Blossom

Disfruta d'una aroma floral exquisida, dolça i delicada, que et transporta a un jardí primaveral en plena floració, que ompli casa de calidesa i encant.

Ambientador spray Sweet Blossom Mercadona

Ambientador esprai Roba Neta

Este ambientador et brinda una sensació olfactiva reconfortant com la de teles netes i suaus, que crea un ambient confortable i relaxant en casa. Aroma fresca a roba acabada de llavar.

Ambientador spray Ropa Limpia

Com s'usa

Fes 3 o 4 polvoritzacions curtes des del centre de l'habitació amb el pot orientat cap amunt. Deixa actuar uns segons. Si cal, repetix el procés.

Modo de uso de Spray Neutraliza Olores de Mercadona

Altres recomanacions

El Detergent Colònia hipoal·lergogen és apte per a les pells més sensibles, fins i tot la del bebé.

Coneixes els nostres diferents tipus de baieta? Aprén a utilitzar-los.

La nostra Mopa atrapapols multiús és l'aliada perfecta per a aconseguir una neteja òptima de ta casa.