Et presentem els nostres diferents tipus de creps i una sèrie de receptes amb estes.

Varietat de Creps en Mercadona

27 de març de 2024

Coneixes la versatilitat de les Creps? Són l'elecció perfecta per a un desdejuni complet o per a unes postres elegants. També per a un sopar ràpid i lleuger o per a posar-te en pla gurmet i impressionar els teus convidats. Si busques versions més creatives, són ideals per a experimentar.

A continuació, et mostrem els diferents tipus de Creps i t'ensenyarem a preparar unes quantes receptes delicioses i molt fàcils. Dolces i salades, en tenim per a tots els gustos i ocasions. Ens acompanyes?

Quins tipus de Creps pots trobar en Mercadona?

Creps farcides de xocolate

Ideals per a donar-te un capritx en els teus desdejunis i berenars especials. Pots disfrutar-les fredes o calentes. Si preferixes esta segona opció, n'hi ha prou amb calfar-les 8 o 10 segons en el microones i deixar-te portar pel seu deliciós sabor i textura. Venen en paquets de 6 unitats. Molt ràpides i fàcils de consumir.

Crepes rellenos de chocolate Mercadona

Creps naturals congelades

És un producte molt útil com a fons de congelador, ja que et permet solucionar un sopar o qualsevol altre menjar del dia sense massa complicacions. Es presenta en un paquet de 8 unitats. Resulten molt versàtils, ja que es poden cuinar una gran varietat de receptes de creps, tant dolces com salades. A més, la seua preparació és ràpida i senzilla.

Com es fan

Microones: col·loca 1 crep en un recipient apte per al microones i calfa durant 80 segons.

Paella: fon mantega en una paella. Calfa 1 crep durant, aproximadament, 2 minuts a temperatura moderada. Gira-la regularment.

Receptes amb creps naturals congelades

Galette de Creps farcida

Galette de Crepes relleno

1. Seguix les indicacions del fabricant per a preparar les creps.
2. En una paella amb poc d'oli, cuina els ous a la planxa, un per cada crep, amb un toc de sal.

3. Col·loca en el centre de cada crep unes rodanxes de pit de titot, formatge ricotta, alvocat en làmines i un ou a la planxa.

4. Tanca doblegant les vores de les creps uns 2 cm cap a dins i deixa el centre al descobert.

Creps farcides de pera i brull

Receta de Crepes rellenos de pera y requesón

1. Prepara les creps d'acord amb les instruccions del fabricant.

2. Pela 3 peres i talla-les en daus xicotets.

3. Daura els trossos de pera en una paella amb mantega durant aproximadament 10 minuts.

4. Afig uns 40 g de mel a la paella i deixa que es caramel·litze amb les peres.

5. Agrega 200 g de brull a la mescla i cuina durant uns 2 minuts més. Després, retira del foc i deixa temperar.

6. Col·loca el farciment de pera i brull en la meitat de cada crep i cobrix amb l'altra meitat.

7. Per a decorar, afig uns fils de mel sobre les creps i ja està a punt per a servir.

Preparat per a Creps

Preparat en pols amb el qual també poden preparar-se creps dolces i salades, que oferixen diversitat i una àmplia varietat de sabors a les teues receptes.

Una vegada cuinades, les creps destaquen per la seua textura suau i lleugera, amb un acabat daurat i molt apetible. Un altre dels seus avantatges és que oferix una fàcil dosificació i emmagatzematge, que permeten una major comoditat en la teua cuina. L'envàs garantix la frescor del producte perquè pugues disfrutar del millor sabor en cada preparació.

Com es fan

Modo de empleo de Preparado para Crepes

Una vegada preparada la mescla, pot conservar-se en la nevera durant 24 hores, sempre que la botella estiga completament tancada.

Receptes amb Preparat per a creps

Creps farcides de salmó fumat

Crepes rellenos de salmón ahumado

1. Seguix les indicacions del fabricant per a preparar les creps.

2. Pica finament tàperes i cebollí al gust.

3. Mescla en un recipient 150 g de formatge crema, 100 g de nata, les tàperes picades, el cebollí picat i la ratlladura d'una llima.

4. Estén una capa de la mescla de formatge sobre la superfície de cada crep. Després, col·loca salmó fumat per damunt.

5. Doblega els costats de les creps per a tancar-les.

Creps Suzette

Crepes Suzette con Preparado para crepes

1. Prepara les creps segons les instruccions del fabricant.

2. Esprem el suc de 2 taronges.

3. Calfa 30 g de caramel juntament amb el suc de taronja. Cuina a foc lent fins que la mescla es reduïsca a un almívar no massa dens.

5. Afig 25 g de mantega i mescla fins que es dissolga per complet.

6. Submergix les creps doblegades en forma de mocador en esta salsa i permet que absorbisquen part del líquid.

7. Servix les creps en plats individuals acompanyades de gelat de vainilla i anous de macadàmia.

Altres recomanacions

Descobrix el nostre ampli assortiment de Galletes i pastes, i disfruta-les amb moderació.

Prova l'Hummus de Mercadona i la seua varietat de sabors.

Has llegit ja la nostra guia per a netejar i organitzar la teua nevera i congelador?