La tortada del Dia de la Mare està elaborada amb crema cremada, nata cremosa i trufa pastissera, perfecta per a celebrar el seu dia especial.

Tortada del Dia de la Mare

02 de maig de 2018

Maig és el mes de les mares. Celebra el seu dia especial amb la tortada del Dia de la Mare que trobaràs en Mercadona. Un pastís Massini d'estil clàssic fet amb cremosa nata i trufa pastissera. Entre la nata i la trufa, un bescuit lleuger fa que cada mos resulte esponjós. Incorpora una coberta de crema de cacau que cau pels laterals, gota a gota, i sobre la superfície coberta de crema cremada trobaràs un missatge en lletres de xocolate: “Eres la millor Mamà”.

Es tracta d’una recepta artesana, tal com la prepararia un pastisser expert en el seu obrador.

Idees per a disfrutar de la tortada del Dia de la Mare

Pots afegir a la tortada del Dia de la Mare un toc de color i sabor: en la fruiteria de Mercadona trobaràs maduixots que pots tallar en trossos xicotets i incorporar-los sobre cada porció de tortada. El resultat fa que cada mos siga deliciós.

Altres recomanacions

També pots sorprendre ta mare amb una de les fragàncies florals Simply Flowers. Peònia, Violeta, Rosa, Flor de taronger i Gesmil. Cinc fragàncies cítriques, afustades, dolces i empolvorades perfectes per a la primavera.