Tin sempre a mà Ceba fregida en llanda. És un producte molt versàtil que pots incorporar a diverses preparacions: truites, saltats, salses, sopes, arrossos, guarnicions de carn i peix, hamburgueses…
Un producte que t'oferix una gran comoditat en la cuina. La Ceba fregida en llanda és un producte bàsic que has de tindre al rebost perquè et permet estalviar temps i esforç, ja que no has de pelar, tallar i cuinar la ceba fresca. A més, evita el risc de llàgrimes i l'olor intensa que les caracteritza. Veritat que pot ser molt útil?
Ara, este producte torna a les nostres botigues gràcies als suggeriments que ens heu fet per a recuperar-lo. Com sempre, ens agrada escoltar els nostres clients i per això torna a estar a la vostra disposició.
Per a inspirar-te i aprofitar-lo al màxim, et suggerim quatre de les receptes més habituals amb este producte.
Idees de receptes amb la nostra Ceba fregida en llanda
Truita de creïlla amb ceba
(per a 2 persones)
1. Pela i talla 2 creïlles en làmines fines, llava-les en aigua freda i eixuga-les.
2. Una vegada eixutes, posa les creïlles en una paella amb abundant oli d'oliva i cuina-les a foc baix.
3. Quan comencen a daurar, retira del foc i escorre en paper absorbent.
4. Afig les creïlles encara calentes sobre 4 ous trencats, 2 cullerades de ceba fregida i un pessic de sal. Mescla-ho.
5. Deixa reposar el conjunt uns 10 minuts en l'ou.
6. Posa un rajolí d'oli en una paella.
7. Incorpora la mescla de truita i qualla-ho bé durant un parell de minuts.
8. Gira la truita amb l'ajuda d'un plat o tapa i qualla-la per l'altre costat.
9. Cuina a foc baix, girant-la cada poc de temps, fins que l'interior quede al gust.
Llonganisses guisades amb ceba
(per a 2 persones)
1. Cuina 6 llonganisses a foc mitjà, daurant-les per les dos cares. Reserva.
2. Retira l'excés de greix de la paella i afig 2 cullerades de ceba fregida.
3. Quan la ceba estiga calenta, afig les llonganisses, puja el foc i afig 1 got de vi blanc.
4. Cou-ho tot junt a foc mitjà no més de 10 minuts, fins que reduïsca el vi.
5. A mitjan cocció, afig 1 culleradeta de maizena dissolta en 100 ml d'aigua.
6. Reduïx fins que obtingues una salsa de ceba espessa. Corregix de sal i servix.
Llentilles amb ceba, espinacs i abadejo
(per a 2 persones)
1. Incorpora a una olla 3 cullerades de ceba fregida i torra lleugerament amb el mateix oli.
2. Esgarra 150 g d'abadejo i remou amb la ceba.
3. De seguida, incorpora 1 culleradeta de pebre roig dolç, mescla i, seguidament, afig 1 got de vi blanc.
4. Bull uns 5 minuts perquè evapore l'alcohol i afig el pot gran de llentilles cuites.
5. Bull el conjunt, rectifica de sal i pebre, i afig 50 g d'espinacs amb el foc apagat.
6. Remou i emplata amb un rajolí d'oli verge extra.
Hamburguesa amb formatge de cabra i ceba
(per a 2 persones)
1. Cuina 2 hamburgueses en una planxa.
2. Quan les gires, incorpora dos tallades de formatge de cabra a cada hamburguesa i 2 cullerades de ceba fregida.
3. Torra lleugerament el pa brioix, col·loca una xicoteta base de ruca i l'hamburguesa damunt.
4. Repetix amb l'altra hamburguesa i servix.
Altres recomanacions
Si preferixes la ceba fresca, en tenim 5 varietats perquè tries la que més t'agrade i la més adequada per a cuinar els teus guisats.
El nostre Film transparent amb guillotina integrada és una solució excel·lent per a conservar els aliments.