Aprén a preparar tres delicioses receptes amb este producte.

Saps tot el que pots preparar amb les nostres gelatines?

04 de juliol de 2023

T'agraden les gelatines? Estes postres lleugeres i refrescants són una excel·lent opció per a l'estiu, que agrada als majors i als menuts.

Pots consumir-les soles o seguir les receptes que et donem a continuació. Dona't un capritx divertit amb estes alternatives a les propostes més tradicionals.

Posa la teua creativitat a funcionar i obri un nou món de sabor, textura i colorit per a les postres. Tria el teu sabor favorit: maduixa, pinya, nabius… amb quin et quedes?

Idees de receptes amb les nostres gelatines

Sabies que les gelatines oferixen diverses possibilitats de consum? Et presentem uns quants suggeriments de receptes delicioses que es poden preparar amb les gelatines. Molt fàcils de preparar i boníssimes. Pren bona nota i sorprén els teus convidats!

Mousse de maduixa

Ingredientes para una Mousse de fresa con gelatina de Mercadona

Ingredients:

  • Un sobre de gelatina de maduixa
  • 500 g de iogurt grec
  • 500 g de maduixes

Preparació:

1. Prepara la gelatina de maduixa i guarda-la a la nevera fins que se solidifique.

2. Tritura la maduixa.

3. Bat la gelatina i el iogurt grec.

4. Afig la maduixa triturada al preparat anterior i mescla-la.

5. Refreda la mescla a la nevera fins que guanye consistència.

Pastís de pinya

Ingredientes para una tarta de piña con gelatina de Mercadona

Ingredients:

  • Un paquet de galletes Maria
  • 100 g de mantega
  • 2 pots xicotets de pinya
  • 500 ml de nata per a muntar
  • 2 sobres de gelatina (1 per al farciment i 1 per a la cobertura)
  • Herba-sana per a decorar

Preparació:

1. Prepara un sobre de la gelatina de pinya i guarda-la a la nevera. Ha d'estar quasi freda, però sense arribar a quallar.

2. Tritura les galletes i afig la mantega fosa.

3. Col·loca la massa al fons del motle. Reserva a la nevera.

4. Munta la nata, si està molt freda, costarà menys muntar-la.

5. Afig la gelatina de pinya que hem preparat abans i mescla-ho tot amb moviments envolupants.

6. Aboca la mescla al motle i guarda-la a la nevera durant 4 o 5 hores, si és d'un dia per a l'altre, molt millor.

7. Prepara un segon sobre de gelatina de pinya.

8. En un bol, posa la pinya amb el seu suc i el sucre, bat i cola-la. Porta la mescla al foc i, quan bulla, afig la gelatina. Mescla-ho tot amb una vareta i deixa refredar a la nevera sense que arribe a quallar. Una vegada freda, aboca-la com una capa superior del pastís.

Pannacotta amb gelatina de nabius

Ingredientes para una Pannacotta con gelatina de arándanos de Mercadona

Ingredients:

  • 300 ml de nata
  • 150 g formatge crema
  • 70 g de sucre
  • 6 làmines de gelatina neutra
  • 1 sobre de gelatina de nabius
  • 200 ml d'aigua

Preparació:

1. Posa en aigua les fulles de gelatina neutra per a hidratar-les.

2. En un cassó, posa a calfar la nata, el formatge crema, el sucre i remou fins que estiguen tots els ingredients integrats.

3. Quan estiga ben calent i sense bullir, afig les fulles de gelatina neutra escorregudes.

4. Mescla fins que es dissolga totalment. Retira del foc i reserva.

5. En un cassó, calfa l'aigua i afig la gelatina de nabius quan comence a bullir. Remou fins que es dissolga completament.

6. Retira del foc i reserva.

7. Per a muntar la pannacotta, aboca als motles una capa de gelatina

de nabius i deixa que refrede. Una vegada sòlida, afig una capa de pannacotta i deixa que solidifique.

8. Repetix una vegada més l'operació amb una altra capa de gelatina de nabius i una altra de pannacotta, vigilant que cada nova capa s'afija quan l'anterior ja estiga sòlida.

9. Per a desemmotlar la pannacotta, remulla l'exterior dels motles uns segons en aigua temperada.

Altres recomanacions

Amb el nostre Impulsor Hacendado pots fer tot tipus de receptes dolces: bescuits, magdalenes, etc.

Prepara't un Batut de pomelo i gingebre, el més refrescant de l'estiu.

Cuida els teus matins amb estes tres idees per a un desdejuni perfecte. Tria la teua favorita.