T'ensenyem a preparar diverses receptes amb les nostres gelatines en pols.

Saps tot el que pots preparar amb les nostres gelatines?

19 de agost de 2020

T'agraden les gelatines? Estes postres lleugeres i refrescants són una excel·lent opció per a l'estiu. Pots consumir-les soles o pots preparar-les segons les receptes que et donem a continuació. Tria el teu sabor favorit: Maduixa, pinya o meló d'alger, quin preferixes?

Idees de receptes amb les nostres gelatines

Sabies que les gelatines oferixen diverses possibilitats de consum? Et presentem uns quants suggeriments de receptes delicioses que es poden preparar amb les gelatines. Pren bona nota i sorprén els teus convidats!

Gominoles de meló d'alger

Gominolas de sandía.

Ingredients:

  • Un sobre de gelatina de meló d'alger (o del sabor que més t'agrade)
  • 250 ml d'aigua
  • 300 g de sucre
  • 12 fulls de gelatina neutra
  • Oli de gira-sol per a greixar el motle

Preparació:

  • Greixa els motles amb oli de gira-sol i unta bé amb el pinzell totes les arestes perquè després pugues desemmotlar-les bé.
  • Posa a calfar la gelatina en pols de sabor juntament amb l'aigua i el sucre. Mescla-ho tot molt bé perquè tots els ingredients s'integren.
  • Quan la mescla comence a fumejar, escorre molt bé els fulls de gelatina neutra i incorpora'ls a la mescla. Si utilitzes gelatina neutra en pols, tira-la en este punt.
  • Mescla molt bé tots els ingredients fins que la gelatina estiga completament integrada. Utilitza una vareta.
  • Repartix la mescla en els motles. Veuràs que la gelatina forma una capa en la part superior blanquinosa amb un poc d'espuma. Pots llevar-la deixant la mescla fora del foc un parell de minuts, abans de passar-la als motles. Esta capa se solidificarà i la podràs llevar fàcilment amb una cullera.
  • Deixa les gominoles casolanes a temperatura ambient fins que solidifiquen per complet. Este procés tardarà aproximadament 12 hores.
  • Passat este temps, desemmotla les gominoles.

Mousse de maduixa

Mousse de fresa.

Ingredients:

  • Un sobre de gelatina de maduixa (o del sabor que més t'agrade)
  • 500 g de iogurt grec
  • 500 g de maduixes

Preparació:

  • Prepara la gelatina de maduixa i guarda-la a la nevera fins que se solidifique.
  • Tritura la maduixa.
  • Bat la gelatina i el iogurt grec.
  • Afig la maduixa triturada al preparat anterior i mescla-la.
  • Refreda la mescla a la nevera fins que guanye consistència.

Pastís de pinya

Tarta de piña.

Ingredients:

  • Un paquet de galletes Maria
  • 100 g mantega
  • 2 pots xicotets de pinya
  • 500 ml de nata per a muntar
  • 2 sobres de gelatina (1 per al farciment i 1 per a la cobertura)
  • Herba-sana per a decorar.

Preparació:

  • Prepara un sobre de la gelatina de pinya i guarda-la a la nevera. Ha d'estar quasi freda, però sense arribar a quallar.
  • Tritura les galletes i afig la mantega fosa.
  • Col·loca la massa al fons del motle. Reserva a la nevera.
  • Munta la nata, si està molt freda costarà menys muntar-la.
  • Afig la gelatina de pinya que hem preparat abans i mescla-ho tot amb moviments envolupants.
  • Aboca la mescla al motle i guarda-la a la nevera durant 4 o 5 hores, si és d'un dia per a l'altre, molt millor.
  • Prepara un segon sobre de gelatina de pinya.
  • En un bol posa la pinya amb el seu suc i el sucre, bat i cola-la. Porta la mescla al foc i, quan bulla, afig la gelatina. Mescla-ho tot amb una vareta i deixa refredar a la nevera sense que arribe a quallar. Una vegada freda, aboca-la com una capa superior del pastís.

Canapé de mousse de formatge i anous amb gelatina de pinya

Canapé de mousse de queso y nueces con gelatina de piña.

Ingredients:

  • Un potet de mousse de formatge i anous Hacendado
  • Un sobre de gelatina de pinya
  • Anous trossejades
  • Torradetes

Preparació:

Unta les torrades amb la mousse de formatge i anous. Afig uns trossets de gelatina de pinya i unes anous trossejades.

Altres recomanacions

Tria el teu gelat favorit entre una àmplia varietat de sabors i formats.