Aprén a preparar 4 delicioses receptes amb la nostra Ceba fregida en llanda

Torna la nostra Ceba fregida en llanda! Et suggerim 4 receptes infal·libles

30 de juny de 2023

Tin sempre a mà Ceba fregida en llanda. És un producte molt versàtil que pots incorporar a diverses preparacions: truites, saltats, salses, sopes, arrossos, guarnicions de carn i peix, hamburgueses…

Un producte que t'oferix una gran comoditat en la cuina. La Ceba fregida en llanda és un producte bàsic que has de tindre al rebost perquè et permet estalviar temps i esforç, ja que no has de pelar, tallar i cuinar la ceba fresca. A més, evita el risc de llàgrimes i l'olor intensa que les caracteritza. Veritat que pot ser molt útil?

Ara, este producte torna a les nostres botigues gràcies als suggeriments que ens heu fet per a recuperar-lo. Com sempre, ens agrada escoltar els nostres clients i per això torna a estar a la vostra disposició.

Per a inspirar-te i aprofitar-lo al màxim, et suggerim quatre de les receptes més habituals amb este producte.

Idees de receptes amb la nostra Ceba fregida en llanda

Truita de creïlla amb ceba

Ideas de recetas con nuestra Cebolla frita en lata: tortilla de patata con cebolla

(per a 2 persones)

1. Pela i talla 2 creïlles en làmines fines, llava-les en aigua freda i eixuga-les.

2. Una vegada eixutes, posa les creïlles en una paella amb abundant oli d'oliva i cuina-les a foc baix.

3. Quan comencen a daurar, retira del foc i escorre en paper absorbent.

4. Afig les creïlles encara calentes sobre 4 ous trencats, 2 cullerades de ceba fregida i un pessic de sal. Mescla-ho.

5. Deixa reposar el conjunt uns 10 minuts en l'ou.

6. Posa un rajolí d'oli en una paella.

7. Incorpora la mescla de truita i qualla-ho bé durant un parell de minuts.

8. Gira la truita amb l'ajuda d'un plat o tapa i qualla-la per l'altre costat.

9. Cuina a foc baix, girant-la cada poc de temps, fins que l'interior quede al gust.

Llonganisses guisades amb ceba

Ideas de recetas con nuestra Cebolla frita en lata: longanizas guisadas con cebolla

(per a 2 persones)

1. Cuina 6 llonganisses a foc mitjà, daurant-les per les dos cares. Reserva.

2. Retira l'excés de greix de la paella i afig 2 cullerades de ceba fregida.

3. Quan la ceba estiga calenta, afig les llonganisses, puja el foc i afig 1 got de vi blanc.

4. Cou-ho tot junt a foc mitjà no més de 10 minuts, fins que reduïsca el vi.

5. A mitjan cocció, afig 1 culleradeta de maizena dissolta en 100 ml d'aigua.

6. Reduïx fins que obtingues una salsa de ceba espessa. Corregix de sal i servix.

Llentilles amb ceba, espinacs i abadejo

Ideas de recetas con nuestra Cebolla frita en lata: Lentejas con cebolla, espinacas y bacalao

(per a 2 persones)

1. Incorpora a una olla 3 cullerades de ceba fregida i torra lleugerament amb el mateix oli.

2. Esgarra 150 g d'abadejo i remou amb la ceba.

3. De seguida, incorpora 1 culleradeta de pebre roig dolç, mescla i, seguidament, afig 1 got de vi blanc.

4. Bull uns 5 minuts perquè evapore l'alcohol i afig el pot gran de llentilles cuites.

5. Bull el conjunt, rectifica de sal i pebre, i afig 50 g d'espinacs amb el foc apagat.

6. Remou i emplata amb un rajolí d'oli verge extra.

Hamburguesa amb formatge de cabra i ceba

Ideas de recetas con nuestra Cebolla frita en lata: Hamburguesa con queso de cabra y cebolla

(per a 2 persones)

1. Cuina 2 hamburgueses en una planxa.

2. Quan les gires, incorpora dos tallades de formatge de cabra a cada hamburguesa i 2 cullerades de ceba fregida.

3. Torra lleugerament el pa brioix, col·loca una xicoteta base de ruca i l'hamburguesa damunt.

4. Repetix amb l'altra hamburguesa i servix.

Altres recomanacions

Si preferixes la ceba fresca, en tenim 5 varietats perquè tries la que més t'agrade i la més adequada per a cuinar els teus guisats.

El nostre Film transparent amb guillotina integrada és una solució excel·lent per a conservar els aliments.