Tofu de Mercadona, rico en proteínas, bajo en calorías y grasas

Tofu: ric en proteïnes, baix en calories i greixos

24 de febrer de 2017

Gaudeix de totes les propietats i beneficis del Tofu de Mercadona, ric en proteïnes i baix en calories i greixos. És ideal per a una dieta saludable, com a principal ingredient o com a acompanyament en amanides, remenats, filets, guisats o sopes. No conté gluten, ni lactosa.

Gaudeix de totes les propietats del Tofu de Mercadona:

  • El tofu ferm de soia és un producte totalment vegetal, preparat a partir de beguda de soia natural, donant com a resultat un producte equilibrat i saludable.
  • De sabor neutre i delicat, la seua textura ferma ho fa ideal per cuinar tot tipus de receptes vegetarianes, o senzillament a la planxa, en sopes, amanides i també per postres.
  • El Tofu ha sigut utilitzat, habitualment, com a font de proteïnes en dietes vegetarianes gràcies al seu alt contingut en proteïnes vegetals.
  • El moviment “veggie” considera el Tofu un dels millors substituts de la carn animal, per la seua versatilitat en la cuina i els seus immillorables valors nutricionals.

El tofu de Mercadona està fabricat a Espanya per l'empresa Frías Nutrición a Burgos, una prova més de l'aposta pels productes espanyols a Mercadona.

Altres Recomanacions:

També et recomanem els sucs frescos Hacendado, una beguda nutritiva i refrescant que tampoc conté gluten ni lactosa.

Coneixes el Edamame de Mercadona? És un snack 100% natural i saludable, ideal per a qualsevol moment del dia i amb el qual donaràs un toc oriental a la teua taula.