Descobrix totes les possibilitats de la soja texturitzada. 6 receptes delicioses

Soja texturitzada, descobrix totes les seues possibilitats!

17 de març de 2022

Has tastat la soja texturitzada? És una font de proteïnes que val la pena assaborir si encara no ho has fet.

Sol prendre's com a substituta de la carn picada, així que oferix moltes possibilitats per a utilitzar-la en diferents plats: fajitas, tacos, burritos, pasta amb bolonyesa, lasanya, canelons, empanades, albergines farcides i fins i tot hamburgueses i mandonguilles.

Característiques de la soja texturitzada

La soja texturitzada destaca per les característiques següents:

  • Té un sabor suau.
  • És una font deliciosa de fibra i de proteïnes.
  • No es tracta d'un producte exclusiu per a dietes vegetarianes / veganes, sinó que va dirigit a tot tipus de públic, ja que és una manera diferent de consumir els teus plats favorits.

Instruccions abans de cuinar-la

Com s'ha de fer: abans d'elaborar el plat, cobriu-la amb aigua durant 20 minuts perquè s'hidrate. Posteriorment, podeu començar a cuinar-la.

Idees de receptes amb soja texturitzada

La soja texturitzada és un aliment fàcil de cuinar i molt versàtil, que podem disfrutar en una gran quantitat de receptes, veganes i de tot tipus. Et detallem els passos que s'han de seguir, pren nota!

Texto 1 Imagen Soja texturizada

Nyoquis amb verdures i soja

Ingredients per a 4 persones:

1. Cou 500 g de nyoquis segons les indicacions del fabricant, sense oli i sense refredar davall de l'aigua.

2. Calfa amb un poc d'oli i sal 200 g de carabasseta, tomaca seca al gust, 200 g de bolets i 2 grans d'all.

3. Mescla al foc durant 2 minuts amb 200 g de soja texturitzada hidratada, 100 g d'olives sense pinyol, 100 g d'espinacs i 20 g d'herba-sana.

4. Mescla al gust amb la pasta i empolvora amb formatge.

Texto 2 Imagen Soja texturizada

Burrito amb soja texturitzada

Ingredients per a 2 persones:

1. Calfa 200 g de ceba morada, 100 g de pimentó roig i 100 g de pimentó verd amb un poc d'oli i sal.

2. Mescla al foc durant 2 minuts amb 200 g de soja texturitzada i 200 g de fesols rojos.

3. Mescla en fred amb el comí, 3 pimentons semipicants, el coriandre, 100 g de dacsa i 95 g de guacamole. Adoba-ho amb un poc de llima.

4. Farcix els burritos.

Texto 3 Imagen Soja texturizada

Albergines farcides de soja i pimentons

Ingredients per a 4 persones:

1. Partix per la meitat, rostix al forn i buida la polpa de 3 o 4 albergines.

2. Calfa amb un poc d'oli i sal 40 g de pinyons fregits, 50 g d'api, 100 g de ceba roja, 100 g de pimentó roig, 100 g de verd i 100 g de groc.

3. Mescla al foc durant 2 minuts amb la polpa de les albergines, 200 g de soja texturitzada hidratada, 100 g de tomaca fregida, 100 g d'olives verdes i negres i 20 g de tàperes.

4. Farcix cada una de les meitats de l'albergina amb la mescla.

Texto 4 Imagen Soja texturizada

Mandonguilles de soja texturitzada

Ingredients per a 4 persones:

1. Calfa amb un poc d'oli 150 g de ceba, 2 grans d'all i un poc de julivert. Afig-ho a 500 g de soja texturitzada hidratada.

2. Tritura fins que quede com una pasta.

3. Fes boletes amb la mescla i passa-les per farina.

4. Frig-les en oli.

5. Servix acompanyades de la salsa de formatge. Per a preparar-la: calfa 300 ml de llet amb 350 g de formatge ratllat, fins que este es diluïsca i quede tipus crema. Per a aconseguir una salsa més lleugera, afig més llet.

Texto 5 Imagen Soja texturizada

Espaguetis amb bolonyesa de soja

Ingredients per a 2 persones:

1. Cou 250 g d'espaguetis segons les indicacions del fabricant, sense oli i sense refredar davall de l'aigua.

2. Calfa l'api, 200 g de carlota i 200 g de ceba amb poca sal.

3. Mescla amb 200 g de soja texturitzada hidratada i 600 g de tomaca fregida durant 2 minuts.

4. Mescla amb la pasta al gust i empolvora amb formatge.

Texto 6 Imagen Soja texturizada

Macarrons amb soja, dacsa i pésols

Ingredients per a 2 persones:

1. Cou 250 g de macarrons segons les indicacions del fabricant, sense oli i sense refredar davall de l'aigua.

2. Calfa amb un poc d'oli i sal 100 g de ceba, 100 g de carlota, 250 g de tomaca de pera picada i el pebre negre.

3. Mescla al foc durant 2 minuts amb 200 g de soja texturitzada hidratada, 100 g de pésols, 100 g de dacsa i 20 g d'alfàbega.

4. Mescla al gust amb la pasta i empolvora amb formatge.

Altres recomanacions

Si t'interessen els productes rics en proteïnes, tasta les +Proteïnes Hacendado, una gamma de postres de sabor i textura exquisits.