+Proteïnes, postres làcties amb més proteïnes, 0 % de matèria grassa, sense gluten i amb diferents textures i sabors per a triar.

+Proteïnes Hacendado. Deliciós sabor en qualsevol lloc

09 de gener de 2019

En Mercadona pots triar entre diferents tipus de +Proteïnes Hacendado, una gamma de postres de sabor i textura exquisits que pots disfrutar en qualsevol moment i lloc.

Contenen un 0 % de matèria grassa i, al mateix temps, t'oferixen 100 % de sabor amb un contingut extra de proteïnes. A més, són sense gluten. T'animes a tastar-les?

Tipus de +Proteïnes en Mercadona

T'oferim tres tipus de +Proteïnes Hacendado:​

+Proteïnes Cullera

Tenen només entre 64 i 68 kcal, 0 % matèria grassa i 10 g de proteïnes per cada 120 g (un pot/porció). A més, no contenen gluten, per la qual cosa són aptes per a persones celíaques.
Es presenten en diferents sabors, tots deliciosos, perquè tries el teu preferit:

  • +Proteïnes Maduixa, amb trossets de maduixa (64 kcal).
  • +Proteïnes amb nabius sencers, amb un sabor intens i una sorprenent textura cremosa (64 kcal).
  • +Proteïnes Mango Maracujà, només amb polpa, sense trossets de fruita (68 kcal).

Cuchara Hacendado Postres Proteinas

+Proteïnes per a Beure

Ideals per a beure perquè tenen una textura cremosa i un sabor fascinant. Tenen 180 kcal i 25 g de proteïnes per unitat. Les pots prendre en qualsevol moment del dia, ja que es poden conservar fins a 4 hores fora del frigorífic. Tampoc contenen gluten, per la qual cosa les poden disfrutar les persones celíaques.

Tria entre dos sabors, clàssics i deliciosos:

  • Sabor plàtan
  • Sabor maduixa

Beber Hacendado Postres Proteinas

+Proteïnes de Gelatina

Textura gelatina amb només 39 kcal, 6 grams de proteïnes per 100 g i 0 % matèria grassa. Un producte sense gluten, apte per a persones celíaques. Disponible en un únic sabor a fruites roges.

Gelatina Frutos rojos Hacendado Postres Proteinas

Les +Proteïnes de Mercadona es poden consumir en qualsevol moment del dia, com a complement en un menjar, com a postres, desdejuni o berenar, entre hores…

Només has de triar el tipus de +Proteïnes que més t'agrade (cullera, per a beure o gelatina), triar el teu sabor preferit i a disfrutar.

Altres recomanacions

Si t'agrada el iogurt per a beure, prova els nostres Iogurts Haendado per a beure amb diferents sabors i textures. També disponibles amb 0 % de matèria grassa i 0 % de sucres afegits, perquè no descuides la línia.