El divendres 27 de maig se celebra el Dia Nacional del Celíac. Un any més, aprofitem la data per a insistir en el suport a les persones celíaques i ho demostrem amb el nostre assortiment variat de productes sense gluten.
Per exemple, el nostre Panet d'hamburguesa sense gluten amb llavors de sèsam. Un producte especialment indicat per a celíacs o intolerants al gluten,
No obstant això, el pot disfrutar tota la gent, ja que està boníssim i té una textura tendra, consistent i molt apetible. No es desfà, per això es pot consumir torrat o sense torrar. Es presenta en un paquet de 160 grams que conté 2 unitats.
Un panet especial per a hamburgueses, però que també pots consumir en torrades, sàndwitxos, etc.
Ara que ja saps tot això, t'abellix preparar una deliciosa Hamburguesa farcida de formatge amb pa sense gluten? Segur que sí!
Seguix el pas a pas per a la recepta sense gluten d'Hamburguesa farcida de formatge
Ingredients
- 150g de carn picada boví/porc
- 2 pans d'hamburguesa sense gluten
- Orenga
- Pebre
- Sal
- 10g d'encisam iceberg
- 4 tomaques cherry en branca
- 1 culleradeta de mostassa antiga
- 20g de formatge emmental
- 1 cullerada de maionesa
- 1 culleradeta de piri-piri
- 2 cogombrets laminats en vinagre
- 2 rodanxes de ceba roja a la planxa
Pas a pas
1.Assaona la carn picada amb sal, pebre acabat de moldre i orenga. I pasta-ho fins que es mescle bé.
2. Una vegada ben pastat, fes la carn en boles, compactant, en peces d'aproximadament 75 g.
3. Aplana lleugerament les boles i col·loca una culleradeta de mostassa i unes bones làmines de formatge emmental.
4. Cobrix la peça de carn amanida amb una altra peça de carn i segella bé per les vores, compactant-ho tot bé. Esta recepta també es pot preparar amb les nostres hamburgueses ja fetes, incorporant-los els ingredients dins i segellant-les entre si.
5. Calfa la planxa i cuina l'hamburguesa per les dos cares, fins que quede daurada.
6. Talla un parell de rodanxes d'una ceba roja i passa-les per la planxa.
7. Mentre es va cuinant, talla un poc d'encisam iceberg, unes tomaques cherry i amanix.
8. Torra el pa d'hamburguesa sense gluten i unta la base amb una mescla de maionesa i amb unes gotes de salsa piri-piri.
9. Col·loca en la base l'encisam i la tomaca amanits, l'hamburguesa ja cuinada, dos làmines de cogombret per damunt i les rodanxes de ceba roja.
10. Remata amb la salsa de maionesa + piri-piri i tapa.
Altres recomanacions
També pots aprendre a preparar esta Recepta de Pizza sense gluten, està deliciosa.