Vols aprendre a preparar una recepta gustosa i molt senzilla? Si seguixes el pas a pas que et proposem, et sorprendràs amb este deliciós Estofat de conill.
Un plat molt complet, en què la carn de conill és l'ingredient estrela. Sana i de sabor intens, l'acompanyarem amb ceba, carlota, creïlles, bajoqueta, pésols… Ja veuràs quin guisat!
Seguix el pas a pas de la nostra recepta de d'Estofat de conill
Ingredients per a 2 persones
- 1 safata de ½ conill trossejat.
- 3 grans d'all.
- 1 fulla de llorer.
- 1 ceba dolça.
- 1 carlota.
- 1 creïlla.
- 70 ml de vi blanc.
- Farina de blat.
- 75 g de bajoqueta.
- 400 ml d'aigua.
- 75 g de pésols.
- Oli d'oliva verge extra.
- Pebre negre.
- Sal.
- Cebollí.
Pas a pas:
1. Salpebra el conill trossejat i passa lleugerament els trossos per la farina.
2. Pica molt fina la ceba, l'all i la carlota.
3. En una cassola amb un poc d'oli, frig el conill amb un gra d'all sencer, fins que el conill estiga daurat. Reserva en una font.
4. En la mateixa cassola, amb l'oli que haja quedat, sofrig la ceba, els altres dos grans d'all, la carlota i el llorer. Corregix de sal.
5. Deixa uns minuts calfant i quan estiga daurat, afig els trossos de conill amb el vi blanc i espera un parell de minuts fins que s'evapore l'alcohol.
6. Afig l'aigua i deixa que es cuine uns 30-35 minuts a foc baix. 10 minuts abans que acabe la cocció, afig les bajoquetes netes i tallades i els pésols.
7. Pela i talla la creïlla en daus i frig-la.
8. Emplata amb les creïlles i un poc de cebollí al gust.
Altres recomanacions
Descobrix el nostre assortiment de Fogasses de pa, ideals per a acompanyar els teus plats favorits.