Relleno de Kebab de Mercadona

Farciment de Kebab, el sabor de la cuina turca

02 de març de 2022

Si t'agrada l'intens sabor del kebab, ara pots disfrutar d'este deliciós menjar turc a ta casa d'una manera ràpida i senzilla, amb el Farciment de Kebab de Mercadona.

A poc a poc, estem portant a totes les nostres botigues este producte, per això, a partir de juny el podràs trobar en el teu Mercadona més pròxim.

Farciment de Kebab de Mercadona, amb carn de pollastre

La paraula ''kebab'' ve de l'àrab, idioma en el qual significa ''carn rostida a l'ast''. Amb el temps, s'ha convertit en un dels menjars més internacionals. Per descomptat, també a Espanya ha aconseguit una gran popularitat.

Encara que hi ha diferents receptes, la carn és un dels ingredients principals del seu farciment, combinada amb verdures i hortalisses.

Ja tens disponible a la teua botiga de Mercadona el nou Farciment de Kebab elaborat amb carn de pollastre.

Com es prepara el Farciment de Kebab de Mercadona?

El Farciment de Kebab de Mercadona el pots adquirir en paquets de 300 grams, ideals per a compartir amb amics o familiars.

Com que el producte està congelat, és recomanable conservar-lo a una temperatura inferior a -18 °C. A més, preparar-lo és molt senzill i ràpid. Només hem de saltar el contingut en una paella amb un poc d'oli, durant 6 minuts a foc mitjà-fort removent contínuament.

Després tu tries com vols disfrutar del Farciment de Kebab de Mercadona i la seua deliciosa carn de pollastre. Et recomanem dos opcions:

  • Pots fer el teu propi kebab amb pa de pita. Afig encisam tallat en juliana, el Farciment de Kebab i salsa de iogurt. Així obtindràs l'autèntic sabor del menjar turc preparat en molt pocs minuts.
  • Si ho preferixes, també pots disfrutar del seu intens sabor en un plat, acompanyant el menjar amb un poc d'arròs, ensalada i/o creïlles fregides.

Amb estes combinacions o qualsevol altra manera de presentació que preferisques, disfruta del nou Farciment de Kebab de Mercadona i descobrix l'intens sabor que t'oferix la cuina turca d'una manera molt fàcil i ràpida de preparar.

Altres recomanacions

Disfruta d'estes tres receptes amb Tortilles de blat 100 % integrals: amb salmó fumat, amb pollastre i formatge crema o amb verdures.