Relleno de Kebab de Mercadona

Farciment de Kebab, el sabor de la cuina turca

03 de maig de 2022

Si t'agrada l'intens sabor del kebab, ara pots disfrutar d'este deliciós menjar turc a casa d'una manera ràpida i senzilla. Amb el Farciment de Kebab de Mercadona amb carn de pollastre rostit podràs delectar-te amb una autèntica Carn de Döner Kebab Halal.

Millora de qualitat en el nostre Farciment de Kebab

A més, una altra bona notícia: hem millorat les característiques d'este suculent farciment perquè tingues una grata "experiència kebab" amb la carn de pollastre més saborosa i genuïna.

A poc a poc aportem este producte a totes les nostres botigues. Per això, a partir de juny el podràs trobar en el teu Mercadona més pròxim, no te'l perdes!

Mejora de calidad en nuestro Relleno de kebab.

Com es prepara el Farciment de Kebab de Mercadona?

  • Pots adquirir el Farciment de Kebab de Mercadona en paquets de 300 g, ideals per a compartir amb amics o familiars.
  • Preparar-lo és molt senzill i ràpid.
  • Com que el producte està congelat, és recomanable conservar-lo a una temperatura inferior a -18 °C. Una vegada cuinat, no s'ha de tornar a congelar, s'ha de conservar entre 0 i 4 °C i consumir abans de 48 hores.
  • Preparació: aboca el farciment sense descongelar en una paella amb dos cullerades d'oli i calfa durant 5-6 minuts a foc mitjà-alt.

I a tu com t'agrada més el nostre Farciment de Kebab?

Tu tries com servir-te el Farciment de Kebab de Mercadona i la seua deliciosa Carn de Döner Kebab Halal. Et recomanem les opcions següents:

  • Pots fer el teu propi kebab amb pa de pita. Afig encisam tallat en juliana, el Farciment de Kebab i salsa de iogurt. Així obtindràs l'autèntic sabor del menjar turc preparat en molt pocs minuts.

kebab con pan de pita.

  • Prepara't un deliciós kebab amb fajitas. Per exemple, amb salsa de iogurt, tomaques cherry, ceba, cebollí, pebre, el nostre Farciment de Kebab i un rajolí de llima. Segur que repetixes!

kebab con tortillas de trigo.

  • Si ho preferixes, també pots disfrutar de l'intens sabor del nostre Farciment de Kebab en un plat. Combina a la perfecció amb un poc d'arròs, però també t'agradarà amb ensalada.

kebab en un plato.

  • També pots utilitzar el nostre Farciment de Kebab com a ingredient estrela d'una imponent Pizza kebab, la combinació definitiva entre dos de les receptes més famoses del món. Encara no l'has tastada?

Pizza kebab.

Amb estes combinacions o qualsevol altra manera de presentació que preferisques, disfruta del Farciment de Kebab de Mercadona i descobrix el sabor que t'oferix la cuina turca del kebab d'una manera molt fàcil i ràpida de preparar.

Altres recomanacions

Disfruta d'estes tres receptes amb Tortilles de blat 100 % integrals: amb salmó fumat, amb pollastre i formatge crema o amb verdures.