AVÍS DE COOKIES

Este lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la seua navegació siga segura, fer una anàlisi estadística de les visites a la web, i conéixer la seua usabilitat. Si vol més informació pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies fent clic en "ACCEPTAR" o Configurar/Rebutjar cookies dent clic en "CONFIGURAR/REBUTJAR".

Recepta d'Ensalada russa amb lluç i llagostins, un plat deliciós per a l'estiu.

Recepta d'Ensalada russa amb lluç i llagostins

18 de juliol de 2018

L'ensalada russa és un dels menjars típics de l'estiu. Ara pots preparar este plat estrela de les vacances, amb la recepta d'Ensalada russa amb lluç i llagostins.

Disfruta en família o amb els amics d'esta original i deliciosa recepta d'ensalada russa, amb productes que podràs trobar en Mercadona: tonyina amb oli d'oliva, creïlla, carlota, bajoqueta verda, olives, cogombrets, lluç, llagostins i maionesa.

Seguix el vídeo de la recepta d'Ensalada russa amb lluç i llagostins:

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 filet de lluç congelat
  • 100 g de llagostins congelats pelats
  • 1 llanda de tonyina amb oli d'oliva de 80 g
  • 300 g de creïlla
  • 100 g de carlota
  • 50 g de bajoqueta verda
  • 50 g de cogombrets i olives
  • 1 pot de maionesa
  • Sal
  • Alls
  • Oli verge extra Gran Selección

Opcional per a la presentació: 1 paquet de Puntes saladetes

Pas a pas:

Per a elaborar esta deliciosa recepta, seguix el procés pas a pas per a l'Ensalada russa amb lluç i llagostins.

1- Llava, pela i posa a bullir en aigua abundant amb sal les creïlles, les carlotes i la bajoqueta.

Temps de cocció recomanats:
- 25-30 minuts les creïlles (depenent del tipus de creïlla)
- 15 minuts les carlotes
- 15 minuts la bajoqueta

Paso 1 de la receta de ensaladilla rusa con merluza y langostinos

Paso 2 de la receta de ensaladilla rusa con merluza y langostinos

2- Sofrig lleument els alls.

Paso 3 de la receta de ensaladilla rusa con merluza y langostinos

3- Afig el lluç, assaonar amb sal al gust, sofrig i reserva. 


Paso 4 de la receta de ensaladilla rusa con merluza y langostinos

4- Retira el lluç. En la mateixa paella, sofrig els llagostins que hem descongelat prèviament. Reserva els llagostins i retira els alls.

Paso 5 de la receta de ensaladilla rusa con merluza y langostinos

5- Desfés les creïlles i les carlotes, fins a deixar-les en la textura que més ens agrade.

Paso 6 de la receta de ensaladilla rusa con merluza y langostinos

6- Talla a trossos xicotets la bajoqueta, talla les olives en meitats i pica els cogombrets.

Paso 7 de la receta de ensaladilla rusa con merluza y langostinos

Paso 8 de la receta de ensaladilla rusa con merluza y langostinos

Paso 9 de la receta de ensaladilla rusa con merluza y langostinos

7- Barreja la creïlla i la carlota amb el lluç esmollat, la tonyina de la llanda, la meitat dels llagostins, la bajoqueta, la meitat de les olives tallades i la meitat dels cogombrets. 


Paso 10 de la receta de ensaladilla rusa con merluza y langostinos

8- Afig tres o quatre cullerades soperes de maionesa (al gust) i barreja-ho tot amb una cullera. 


Paso 11 de la receta de ensaladilla rusa con merluza y langostinos

9- Quan estiga ben barrejat, fes la forma que vulgues i aplica una capa de maionesa sobre la massa, tan uniforme com siga possible.

Paso 12 de la receta de ensaladilla rusa con merluza y langostinos

10- Decora amb els llagostins, les mitges olives i els cogombrets restants.

Paso 13 de la receta de ensaladilla rusa con merluza y langostinos

11- Refreda en la nevera uns quinze minuts i servix amb les Puntes saladetes.


L'Ensalada russa amb lluç i llagostins és un plat deliciós, ideal per a compartir amb la família o amb convidats durant les vacances.

Altres recomanacions

El toc dolç per a les postres a l'estiu el protagonitzen els nous Gelats de Mercadona. Descobrix els saborosos Mini Nocciola o els irresistibles Cons mitjans de nata amb galletes de xocolate.

Per a acompanyar esta recepta, no hi ha res millor que el vi Blancauvas de Mercadona. Un vi molt especial, que sorprendrà els teus convidats. Pren-lo ben fresquet este estiu i disfruta.