T'ensenyem a preparar una Ensalada tèbia de cigrons amb cua de gambó. És una recepta deliciosa i molt fàcil de fer, amb una interessant mescla de sabors.
Un plat especialment indicat per a la temporada de tardor que s'acosta.
Sorprén els teus familiars i amics amb esta ensalada boníssima. Només has de seguir les nostres indicacions.
Seguix el vídeo pas a pas de la recepta d'Ensalada tèbia de cigrons amb cua de gambó
Ingredients per a 4 persones:
- 400 g de cigrons cuits
- ½ carabasseta
- 100 g d'espinacs
- 8 tomaques cherry
- 1 gra d'all
- 4 cogombrets
- Olives en rodanxes
- 3 cullerades de pinyons
- 250 g de cues de gambó
- Vinagre de Mòdena
- Comí
Pas a pas:
1. Talla la carabasseta.
2. Talla les tomaques cherry, els cogombrets i l'all.
3. Daura els pinyons.
4. Daura l'all.
5. Afig a l'all les cues de gambó.
6. Emplatat amb els espinacs, els pinyons, la carabasseta, els cigrons, les tomaques cherry, els cogombrets, les olives i les cues de gambó.
7. Adoba amb oli, vinagre de Mòdena i comí.
Altres recomanacions
Si vols conéixer altres bones idees per als teus menjars i sopars visita la nostra secció de Receptes.