Busques unes postres irresistibles per a les teues celebracions nadalenques? El Pastís de brull és una opció versàtil que pot deixar satisfets els teus convidats i donar un toc perfecte a qualsevol reunió.
En esta recepta, la suavitat i frescor del brull forma un tàndem deliciós amb la dolçor de la melmelada de nabius. La preparació és molt senzilla, només has de seguir les nostres indicacions.
Seguix el pas a pas de la nostra Recepta de Pastís de brull i formatge suau amb melmelada de nabius
Ingredients per a 4 persones
- 150 g de galletes.
- 200 g de brull.
- 150 g de formatge suau.
- 200 ml de nata.
- Melmelada de nabius.
- 100 g de sucre.
- 60 g de mantega.
- 3 ous.
Pas a pas
1. Tritura les galletes i mescla amb la mantega prèviament fosa.
2. En un motle desmuntable amb paper vegetal, col·loca la mescla de la galleta i premsa bé fins a formar una base. Cuina durant 5 minuts en el forn a 180 °C.
3. Mescla el brull amb el formatge d'untar suau, la nata, el sucre i els ous.
4. Amb una batedora, aconseguix una crema homogènia i sense grumolls.
5. Serveix en el motlle amb la base de galeta que havíem preparat.
6. Cuina durant 30 minuts en el forn a 180 °C. Ha de quedar torrada per damunt, però que s'ondule, que "balle" lleugerament quan la mous.
7. Servix amb la melmelada de nabius.
Consell del xef: per a obtindre un pastís amb un centre més líquid i cremós, reduïx 10 minuts el temps de cocció del pastís i en els últims 5 minuts utilitza la funció grill per a caramel·litzar la part superior.
Altres recomanacions
Mira totes les postres dolces que pots preparar amb les nostres Gelatines: mousse de maduixa, pastís de pinya, pannacotta...
Busques un plat principal complet? Prova esta recepta de Tataki de Salmó.