Aprén a preparar esta recepta de Pastís de brull per a finalitzar el teu menú nadalenc.

Recepta de Pastís de brull i formatge suau amb melmelada de nabius

26 de octubre de 2023

Busques unes postres irresistibles per a les teues celebracions nadalenques? El Pastís de brull és una opció versàtil que pot deixar satisfets els teus convidats i donar un toc perfecte a qualsevol reunió.

En esta recepta, la suavitat i frescor del brull forma un tàndem deliciós amb la dolçor de la melmelada de nabius. La preparació és molt senzilla, només has de seguir les nostres indicacions.

Seguix el pas a pas de la nostra Recepta de Pastís de brull i formatge suau amb melmelada de nabius

Ingredients per a 4 persones

  • 150 g de galletes.
  • 200 g de brull.
  • 150 g de formatge suau.
  • 200 ml de nata.
  • Melmelada de nabius.
  • 100 g de sucre.
  • 60 g de mantega.
  • 3 ous.

Pas a pas

1. Tritura les galletes i mescla amb la mantega prèviament fosa.

Receta de Tarta de requesón y queso suave con mermelada de arándanos.

2. En un motle desmuntable amb paper vegetal, col·loca la mescla de la galleta i premsa bé fins a formar una base. Cuina durant 5 minuts en el forn a 180 °C.

Receta de Tarta de requesón y queso suave con mermelada de arándanos.

3. Mescla el brull amb el formatge d'untar suau, la nata, el sucre i els ous.

Receta de Tarta de requesón y queso suave con mermelada de arándanos.

Receta de Tarta de requesón y queso suave con mermelada de arándanos.

Receta de Tarta de requesón y queso suave con mermelada de arándanos.

4. Amb una batedora, aconseguix una crema homogènia i sense grumolls.

Receta de Tarta de requesón y queso suave con mermelada de arándanos.

5. Serveix en el motlle amb la base de galeta que havíem preparat.

Receta de Tarta de requesón y queso suave con mermelada de arándanos.

6. Cuina durant 30 minuts en el forn a 180 °C. Ha de quedar torrada per damunt, però que s'ondule, que "balle" lleugerament quan la mous.

Receta de Tarta de requesón y queso suave con mermelada de arándanos.

7. Servix amb la melmelada de nabius.

Consell del xef: per a obtindre un pastís amb un centre més líquid i cremós, reduïx 10 minuts el temps de cocció del pastís i en els últims 5 minuts utilitza la funció grill per a caramel·litzar la part superior.

Altres recomanacions

Mira totes les postres dolces que pots preparar amb les nostres Gelatines: mousse de maduixa, pastís de pinya, pannacotta...

Busques un plat principal complet? Prova esta recepta de Tataki de Salmó.