Vols preparar una recepta molt senzilla amb ingredients frescos i saborosos? És perfecta per a servir-la com a aperitiu, esmorzar o part d'un sopar i sorprendre els teus convidats este Nadal.
La nostra recepta de Pa farcit de formatge combina la calidesa del pa acabat de coure i el formatge fos amb la frescor dels vegetals i el pernil fumat. Un èxit assegurat!
Seguix el pas a pas de la nostra Recepta de Pa farcit de formatge
Ingredients
- 4 panets redons.
- Formatge mozzarella per a fondre.
- Tomaca.
- Ceba roja.
- Julivert.
- Orenga
- Ruca.
- Pernil d'engreix ibèric.
Pas a pas
1. Buida els panets i farcix-los amb el formatge, la ceba molt trossejada, la tomaca a daus i una miqueta de julivert picat.
2. Enforna a 180 °C fins que el pa agafe color torrat.
3. Fora del forn, corona amb unes rodanxes de pernil, fulles de ruca i orenga.
Consell del xef: es pot combinar amb qualsevol formatge, fins i tot fer un menú amb diversos tipus.
Altres recomanacions
Prepares tu també les postres? Mira quines receptes tan delicioses: Pastís i Tiramisú de Cocolizze.
Coneixes les nostres Infusions i tes?