T'apetix un Gaspatxo de remolatxa? Si hi ha una sopa freda que apetix a l'estiu, és el gaspatxo. Este plat admet nombroses variants, una de les quals s'elabora amb remolatxa, amb el sabor típic d'esta hortalissa i un color tan intens i característic.
A més, és molt fàcil de preparar i resulta molt lleuger i refrescant. Apunta-te-la en la llista de receptes favorites per a l'estiu!
Seguix el vídeo pas a pas de la recepta de Gaspatxo de remolatxa
Ingredients per a 4 persones:
- 450 g de remolatxa cuita
- 1 kg de tomaca de pera
- 2 grans d'all
- ½ cogombre
- ½ pimentó verd
- ¼ ceba
- 40 ml d'oli d'oliva
- 40 ml de vinagre de xerés
- 60 g de brull
- 1 grapat d'anous
- 10 g de sal
Pas a pas:
Si vols seguir el procés amb detall, ací tens l'elaboració completa d'este deliciós gaspatxo.
1. Talla la tomaca a trossos
2. Tritura les tomaques en la batedora.
3. Afig el pimentó a trossos
4. El cogombre pelat i tallat
5. A continuació, la ceba i els grans d'all
6. I, finalment, la remolatxa tallada a trossos
7. Posa sal, oli i vinagre
8. Tritura-ho tot
9. Servix en un recipient i corona amb brull i anous.
Altres recomanacions
Si busques receptes refrescants, et recomanem esta Sopa freda de meló amb glaçons de llima i herba-sana.