Aprén a preparar a casa de la manera més senzilla esta recepta de Fideuà de marisc elaborada amb el Caldo per a fideuà amb sofregit que trobaràs en Mercadona. Et lleparàs els dits!
Seguix el vídeo, pas a pas, per a elaborar la recepta de Fideuà de marisc amb Caldo per a fideuà:
Ingredients per a 4 persones:
- 1 rodanxa d'emperador fresc
- 1 calamar fresc
- Clòtxines
- 4 rojos
- 400 g de fideu mitjà
- 1 bric de Caldo per a fideuà amb sofregit
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Allioli
Pas a pas:
Ací tens tots els passos necessaris per a elaborar una saborosa fideuà de marisc. Només els has de seguir i sorprendràs els teus convidats pel seu sabor deliciós.
1. Aboca unes tres cullerades soperes d'oli a la paella. Sofrig les clòtxines i els rojos i reserva-ho. Sofrig a foc alt i afig l'emperador i el calamar trossejats fins que es dauren.
2. Afig els 400 grams de fideus.
3. Remena els fideus amb l'emperador i el calamar.
4. Afig, prèviament calfat, el bric de Caldo per a fideuà. Mantín el foc alt fins que bulla.
5. Afig les clòtxines…
6. …i els rojos.
7. Mantín-ho amb el foc alt en ebullició uns 10 minuts aproximadament.
8. Quan no quede caldo ja està feta: deixa-la reposar sense foc durant dos o tres minuts.
9. Emplata-la i acompanya-la amb allioli si vols.
Altres recomanacions
Després de la fideuà, a l'estiu va de meravella un gelat. T'oferim estes irresistibles combinacions per a combatre la calor: Gelats de Mercadona per a triar entre Mini Nocciola amb doble cobertura i Con mitjà de nata amb galletes de xocolate.
També t'oferim totes estes receptes, unes quantes idees que poden ser molt útils per a facilitar-te la vida a l'estiu i preparar els plats més refrescants.