Vols aprendre a preparar una deliciosa Crema de carabassa i llentilles? És un plat molt complet i fàcil de cuinar, perfecte per a cuidar-se a l'hivern i complir amb els teus bons propòsits d'alimentació.
Ara que apetixen tant els plats de cullera calentes, disfruta d'esta estupenda combinació d'ingredients i sabors, està boníssima! Ideal com a primer plat dels teus dinars o sopars.
Seguix el nostre pas a pas de la recepta de Crema de carabassa i llentilles
Ingredients per a 4 persones:
- 1 pot de llentilles pardina
- 250 g de carabassa
- 700 ml de la beguda vegetal preferida
- ½ creïlla
- 1 ceba
- 1 branqueta de romer
- 1 culleradeta de timó
- Pebre negre
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
Pas a pas:
1. Trosseja la carabassa i mitja creïlla.
2. Rostix al forn a 180° durant 40 minuts.
3. Als 35 minuts amanix amb romer, oli i sal.
4. Talla la ceba en daus xicotets i sofrig-la en una olla.
5. Afig la carabassa i la creïlla rostides i ofega 5 minuts.
6. Afig la beguda vegetal.
7. Rectifica de sal i pebre.
8. Afig la meitat del pot de llentilles i cou 10 minuts.
9. Tritura tots els ingredients en la mateixa olla (amb el foc apagat).
10. Posa-ho al foc de nou i afig l'altra meitat del pot de llentilles i el timó.
11. Cuina 1 minut i servix amb un poc d'oli i timó.
Altres recomanacions
T'agraden els plats de cullera calents? Atenció a esta recepta de Crema de bròcoli amb Ametles. Si necessites més idees per a cuinar, visita la nostra secció de Receptes.