Aprén a cuinar uns exquisits bunyols d'abadejo.

Recepta de Bunyols d'abadejo

04 de abril de 2020

Els Bunyols d'abadejo són clàssics en esta època de l'any. Es tracta d'una recepta molt saborosa que pot funcionar perfectament com a aperitiu o com a segon plat.

Prepara'ls a l'estil tradicional seguint esta senzilla recepta. T'encantaran!

Seguix el pas a pas de la nostra recepta de Bunyols d'abadejo

Ingredients per a 6 persones:

  • 375 g d'abadejo sense espines
  • 2 ous
  • 150 ml d'aigua
  • 3 grans d'all
  • 10 g de julivert
  • 50 g de ceba
  • Oli d'oliva verge extra
  • 120 g de farina de blat
  • 8 g de rent

Pas a pas:

1. Sofrig la ceba i l'all picats molt fins.

Texto 1 Imagen Buñuelos de Bacalao

2. Afig els lloms d'abadejo i el julivert també molt picats.

Texto 2 Imagen Buñuelos de Bacalao

Texto 4 Imagen Buñuelos de Bacalao

3. Prepara una mescla amb els ous batuts, l'aigua, la farina i el rent tamisats.

Texto 5 Imagen Buñuelos de Bacalao

Texto 6 Imagen Buñuelos de Bacalao

Texto 7 Imagen Buñuelos de Bacalao

4. Una vegada ben batuda la mescla, afig l'abadejo amb la ceba, l'all i el julivert. Mescla-ho.

Texto 8 Imagen Buñuelos de Bacalao

Texto 9 Imagen Buñuelos de Bacalao

5. Amb dos culleres, agafa la massa i aboca-ho en abundant oli calent.

Texto 10 Imagen Buñuelos de Bacalao

Texto 11 Imagen Buñuelos de Bacalao

6. Frig fins que es dauren com si foren bunyols.

Texto 12 Imagen Buñuelos de Bacalao

7. Trau i deixa-ho reposar sobre un paper absorbent.

Texto 13 Imagen Buñuelos de Bacalao

8. Servix els bunyols.

Texto 14 Imagen Buñuelos de Bacalao

Altres recomanacions

Si busques un primer plat per a acompanyar estos bunyols, en la nostra secció de receptes trobaràs un munt de bones idees.