Els Bunyols d'abadejo són clàssics en esta època de l'any. Es tracta d'una recepta molt saborosa que pot funcionar perfectament com a aperitiu o com a segon plat.
Prepara'ls a l'estil tradicional seguint esta senzilla recepta. T'encantaran!
Seguix el pas a pas de la nostra recepta de Bunyols d'abadejo
Ingredients per a 6 persones:
- 375 g d'abadejo sense espines
- 2 ous
- 150 ml d'aigua
- 3 grans d'all
- 10 g de julivert
- 50 g de ceba
- Oli d'oliva verge extra
- 120 g de farina de blat
- 8 g de rent
Pas a pas:
1. Sofrig la ceba i l'all picats molt fins.
2. Afig els lloms d'abadejo i el julivert també molt picats.
3. Prepara una mescla amb els ous batuts, l'aigua, la farina i el rent tamisats.
4. Una vegada ben batuda la mescla, afig l'abadejo amb la ceba, l'all i el julivert. Mescla-ho.
5. Amb dos culleres, agafa la massa i aboca-ho en abundant oli calent.
6. Frig fins que es dauren com si foren bunyols.
7. Trau i deixa-ho reposar sobre un paper absorbent.
8. Servix els bunyols.
Altres recomanacions
Si busques un primer plat per a acompanyar estos bunyols, en la nostra secció de receptes trobaràs un munt de bones idees.