Ús de cookies

Utilitzem "cookies" pròpies i de tercers per elaborar la pàgina web. Si continua navegant accepta el seu ús.

Més informació i política de cookies.

Et suggerim quatre salses delicioses per a acompanyar les teues barbacoes estiuenques.

Recepta 4 salses per a la teua barbacoa

08 de juliol de 2019

L'estiu és una època perfecta per a organitzar un menjar divertit i a l'aire lliure amb la teua família o amics. Si estàs pensant a fer alguna barbacoa este estiu, remata’n la preparació amb una bona selecció de salses que faça que tots els comensals es llepen els dits.

Et suggerim que combines les verdures amb cruixent d'avellanes, salsa de plàtan i curri, vinagreta de llima, timó i pinyons o salsa de iogurt. Quatre salses molt apetitoses que aportaran el toc original i irresistible a la teua barbacoa.

Seguix el vídeo de la recepta 4 salses per a la teua barbacoa

Ingredients per a 4/8 persones:

Per a la salsa cruixent d'avellanes

  • 50 g de pa integral
  • 50 g d'avellanes torrades
  • Mig gra d'all

Per a la salsa de plàtan i curri

  • 150 g de formatge light
  • 15 g de julivert fresc
  • 2 plàtans
  • Curri al gust
  • Gotes de llima
  • Sal

Per a la salsa de iogurt

  • 2 iogurts grecs
  • 1 cogombre
  • Mix de pebres
  • Oli
  • Sal

Per a la vinagreta de llima, timó i pinyons

  • 2 llimes
  • 15 g de timó sec
  • 50 g de pinyons ibèrics
  • Oli

Per a la barbacoa

  • Contracuixes desossades
  • Medallons de rellomello de porc marinat
  • Hamburgueses de pollastre de camp
  • Llonganisses de pollastre
  • Pimentó roig
  • Tomaca pera
  • Carlotes
  • Cabdells d'encisam
  • Albergina
  • Oli
  • Sal
  • Carbó vegetal
  • Broquetes de fusta
  • Pastilles per a encendre foc

Pas a pas:

Seguix a continuació el pas a pas d'esta deliciosa recepta, amb tots els detalls.

Per a la salsa cruixent d'avellanes

1. En una batedora afig el pa, l'all i les avellanes.

Paso 1 Salsas Barbacoa

Paso 2 Salsas Barbacoa

Paso 3 Salsas Barbacoa

2. Tritura.

Paso 4 Salsas Barbacoa

Per a la salsa de plàtan i curri

1. En una batedora afig el formatge, els plàtans, la llima, el julivert, el curri i la sal.

Paso 5 Salsas Barbacoa

Paso 6 Salsas Barbacoa

Paso 7 Salsas Barbacoa

Paso 8 Salsas Barbacoa

Paso 9 Salsas Barbacoa

2. Bat fins que aconseguisques una salsa homogènia.

Paso 10 Salsas Barbacoa

Per a la salsa de iogurt

1. Talla el cogombre en daus.

Paso 11 Salsas Barbacoa

2. Afig-ho a un bol amb iogurt.

Paso 12 Salsas Barbacoa

3. Afig pebre, sal i oli.

Paso 13 Salsas Barbacoa

Paso 14 Salsas Barbacoa

4. Mescla.

Paso 15 Salsas Barbacoa

Per a la vinagreta de llima, timó i pinyons

1. Daura els pinyons.

Paso 16 Salsas Barbacoa

2. Afig-ho a un bol amb oli.

Paso 17 Salsas Barbacoa

3. Incorpora el timó, la llima i mescla-ho.

Paso 18 Salsas Barbacoa

Paso 19 Salsas Barbacoa

Per a la barbacoa

1. Encén la barbacoa i rostix les verdures.

Paso 20 Salsas Barbacoa

2. Afig el cruixent d'avellanes a les tomaques.

Paso 21 Salsas Barbacoa

3. Afig als cabdells la salsa de plàtan i curri.

Paso 22 Salsas Barbacoa

4. Pela l'albergina i incorpora la salsa de iogurt.

 Paso 23 Salsas Barbacoa

Paso 24 Salsas Barbacoa

5. Adoba la carlotes i els pimentons amb la vinagreta de pinyons.

Paso 25 Salsas Barbacoa

Paso 26 Salsas Barbacoa

6. Sala el rellomello i el pollastre​

Paso 27 Salsas Barbacoa

7. Fes broquetes amb les llonganisses​

Paso 28 Salsas Barbacoa

8. Rostix la carn fins a aconseguir el punt òptim.

Paso 29 Salsas Barbacoa

Paso 30 Salsas Barbacoa

9. Servix amb les verdures i les salses.

Paso 31 Salsas Barbacoa

Altres recomanacions

I uns gelats per a després de la barbacoa? Els nostres Gelats mini bombó galletes cacau són una verdadera delícia.