Aprén quatre receptes amb la nostra pasta integral i descobrix la seua millora de qualitat.

Quatre delicioses receptes amb pasta integral, elaborada amb sémola 100 % integral

22 de gener de 2024

Saps que hem millorat el nostre assortiment de pasta integral? Hem elevat al màxim la seua qualitat, utilitzant sémola 100 % integral per a oferir-te la millor textura i un sabor suau que conserva tota l'autenticitat de la pasta integral.

La pasta integral és una opció perfecta per a tots, especialment per a aquells que busquen un major contingut en fibra, la qual cosa contribuïx a una digestió saludable i a mantindre estables els nivells de sucre en la sang.

Elaborada amb sémola de blat integral, la nostra pasta conserva totes les parts del gra, inclosos el germen i el segó, la qual cosa li conferix un color més fosc.

A més, la pasta integral destaca per una textura més ferma, la qual cosa la fa ideal per a diverses preparacions culinàries. A continuació, et suggerim unes receptes delicioses. T'animes a preparar-les?

Quatre receptes amb pasta integral (per a dos persones)

Espaguetis amb carbonara de bolets

Recetas con pasta integral.

1. Bull aigua abundant amb sal. Quan bulla, afig 200 g d'espaguetis i cuina durant 7 minuts (acabarem de fer la pasta en la paella).

2. Salta 150 g de mix de bolets intens en una paella amb oli. Salpebra i cuina fins que hagen soltat la major part de l'aigua.

3. Cola els espaguetis, afig-los a la paella dels bolets i remou per a mesclar els sabors i acabar la cocció de la pasta.

4. En un bol, bat 1 ou sencer i 1 rovell, afig 50 g de grana padano acabat de ratllar i abundant pebre negre molt. Afig un casset de l'aigua de cocció dels espaguetis i mescla-ho.

5. Afig la mescla d'ou a la pasta amb bolets i remou en la paella, sempre a foc molt baix i sense deixar de mesclar. S'ha d'aconseguir una salsa amb textura cremosa, però no quallada del tot.

6. Servix en el plat amb una volta de pebre negre molt i grana padano empolvorat.

Penne amb pesto d'alvocat i cherries rostides

Recetas con pasta integral.

1. Llava 150 g de tomaques cherry i incorpora a un recipient apte per al forn. Salpebra, afig 4 cullerades d'oli d'oliva i 2 de vinagre balsàmic de Mòdena i enforna a 200 °C durant 20 minuts o fins que les tomaques comencen a obrir-se.

2. Cou 200 g de la pasta penne en abundant aigua amb sal entre 11 i 13 minuts.

3. En un processador d'aliments o en un got de batedora, afig ¾ d'un alvocat, uns 15 g d'alfàbega, mig all, el suc d'1 llima, 2 cullerades d'oli d'oliva, 10 g d'espinacs i un poc de grana padano. Tritura i salpebra.

4. Mescla bé la pasta amb la salsa d'alvocat i incorpora les tomaques cherry enfornades.

5. Servix en els plats amb un polsim de ruca i decora amb un fil de l'oli i el vinagre de torrar les tomaques, un polsim de grana padano ratllat i la ratlladura de la llima.

6. Es poden prendre tant acabats de fer com freds.

Consomé de pollastre amb corallini

Nota: no tenim disponible el corallini a Canàries.

Recetas con pasta integral.

1. Mescla 50 g de sal i 30 g de sucre en un bol o font i fes uns foradets per a encaixar els rovells.

2. Separa bé la clara del rovell de 2 ous i afig estos últims a la mescla de sal i sucre. Cobrix amb delicadesa.

3. Deixa'ls curar al voltant d'1 hora i mitja a temperatura ambient. Destapa i llava en aigua. Reserva.

4. Bull 300 ml de caldo de pollastre. Afig 50 g de corallini i cuina uns 5 minuts.

5. Servix la sopa en dos plats fondos i afig de seguida els rovells.

6. Empolvora amb un polsim de cebollí acabat de picar abans de menjar.

Corallini tres delícies

Recetas con pasta integral.

Una altra opció ideal i innovadora amb la nostra pasta corallini és està versió de l'arròs tres delícies. Fàcil, saborosa i original, et deixem el pas a pas:

1. Bull aigua abundant amb sal. Quan bulla, afig 200 g de corallini i cuina entre 5 i 6 minuts.

2. Mentrestant, prepara un ou batut que, una vegada fet, tallarem en trossets. Reserva.

3. En la mateixa paella, afig un poc més d'oli i salta els pésols durant uns 7 minuts.

4. Afig la pasta cuita a la paella i mescla bé amb els ingredients ja saltats.

5. Condimenta amb sal i pebre al gust, mescla una última vegada i servix-ho calent.

6. Finalment, incorpora el titot o pernil cuit a daus i acaba-ho amb un poc de cebollí picat.

Altres recomanacions

Si busques opcions de Pasta sense gluten, te n'oferim una rica varietat.

Coneixes els productes de Mercadona que pots preparar amb la teua fregidora d'aire?