Pizzes sense gluten i sense lactosa, sabors accessibles per a tots.

Pizzes sense gluten i sense lactosa, sabors accessibles per a tots

10 de gener de 2024

Com a part del nostre compromís amb tots els paladars i totes les necessitats, et presentem les nostres opcions de Pizzes sense gluten i sense lactosa. Especialment elaborades pensant en les persones celíaques i intolerants a la lactosa, sense renunciar al sabor ni a la tradició d'una pizza autèntica.

T'oferim pizzes sense gluten i sense lactosa de dos tipus de conservació, fresques i congelades, i els sabors més tradicionals accessibles per a tots. Perquè a tot el món li agrada disfrutar d'una deliciosa pizza, veritat?

Pizza fresca de Pernil i formatge

Pizza fresca de Jamón y queso Mercadona

Dins de l'assortiment de pizzes fresques tradicionals, pots trobar la tradicional de Pernil i formatge, una de les més demanades, en una versió apta per a persones amb intolerància al gluten i a la lactosa.

Pizza congelada 4 formatges

Pizza congelada 4 quesos Mercadona

Els amants del formatge estan d'enhorabona. En la nostra gamma de pizzes congelades tens esta pizza sense gluten i sense lactosa que combina quatre deliciosos formatges: mozzarella, grana padano, cheddar madurat i emmental. Cuita al forn de pedra.

Bases de pizza

Bases de pizza Mercadona

Per als qui volen elaborar la seua pròpia pizza personalitzada amb total llibertat a partir de masses lliures de gluten i lactosa, disposem del pack amb dos bases de pizza ultracongelades. Perquè cada u afija els ingredients i toppings que vulga i cuine la pizza completament al seu gust. Dona curs a la teua creativitat!

Altres recomanacions

Si preferixes cuinar i convertir-te en un autèntic mestre pizzer per una ocasió, seguix el pas a pas d'esta recepta de Pizza sense gluten.

T'organitzem un menú setmanal sense gluten per als teus desdejunis, dinars i sopars. Consulta'l!

Descobrix les nostres famílies de productes sense lactosa: formatges sense lactosa, plats preparats i salses, dolços, iogurts, begudes fredes, llets, batuts...