Una piadina és perfecta per a utilitzar-la com a base per a pizza. Tasta-la!

Piadina, ideal com a base per a pizzes fines i cruixents

08 de maig de 2020

Coneixes la piadina? Potser l'has consumida de la manera més clàssica, doblegada, però este pa d'estil italià admet moltes altres maneres de consumir-lo. Una és com a base per a pizza, boníssima!

Característiques de la piadina

  • És molt fàcil de preparar.
  • S'elabora amb farina de blat i oli d'oliva verge extra.
  • Quan la calfem aconseguim una textura fina i cruixent.

Preparació per a consumir-la en forma de pizza

Per a utilitzar una piadina com a base de pizza, cal utilitzar el forn. Ja veuràs com queda al teu gust, molt apetitosa. Passos que cal seguir:

  • Precalfa el forn a 240 °C.
  • Afig els teus ingredients favorits sobre la massa.
  • Enforna entre 5 i 8 minuts i preparada!

Pots preparar les teues pizzes com vulgues. Per si necessites idees, com a suggeriment, et proposem estes dos combinacions que seran tot un èxit:

Texto 1 Imagen Piadinas

Pizza de pernil

  • Base de tomaca fregida
  • Mozzarella
  • Pernil
  • Ruca fresca

Texto 2 Imagen Piadinas

Pizza de verdures

  • Mozzarella
  • Carabasseta
  • Xampinyons
  • Albergina
  • Pimentó roig

Per al seu consum més clàssic en forma de piadina

Una piadina admet diverses maneres de preparació i totes són delicioses. Per exemple, farcida al gust i doblegada, que sol ser la seua modalitat més popular. Passos que cal seguir:

  • Calfa en la paella a foc mitjà durant un minut per cada costat.
  • Posa els teus ingredients favorits.
  • Doblega per la meitat i preparada!

Suggeriments per a preparar una piadina doblegada deliciosa:

Texto 3 Imagen Piadinas

  1. Piadina farcida amb formatge de cabra, pit de pollastre i ceba roja.
  2. Piadina farcida amb formatge feta, rodanxes d'olives verdes i negres, tomaca seca i canonges.

A més d'estes modalitats, també pots utilitzar-la per a mullar i acompanyar qualsevol tipus de menjar.

Consells de conservació

  • Sense obrir, cal consumir preferentment abans de la data que s'indica en la part posterior de l'envàs.
  • Una vegada obert, s'ha de conservar en un lloc fresc i sec per a consumir-ho en un termini màxim de 10 dies.
  • Es pot congelar. En este cas, s'ha de consumir abans de tres mesos.

Altres recomanacions

Has provat la nostra Pizza vegana? Amb ruca i tomaca seca!