T'ensenyem a preparar 4 receptes amb les nostres Molles de coliflor.

Molles de coliflor, prepara 4 receptes delicioses

31 de maig de 2024

Descobrix la versatilitat i l'exquisit sabor de les nostres Molles de coliflor especiades. Saps que pots preparar nombroses receptes amb estes molles? Per això, és un producte que convé tindre sempre a mà en el congelador. Preparades amb julivert picat, ceba, sal i all, estes molles estan a punt per a disfrutar en qualsevol moment.

Molt fàcils de preparar, les nostres Molles de coliflor són ideals com a guarnició o com a ingredient principal en una gran varietat de receptes. Tant si les uses com a simple acompanyament o en plats més elaborats, estes molles sempre són una opció saludable i saborosa per a tots els paladars.

Seguix el pas a pas per a preparar les nostres receptes amb Molles de coliflor

Bolonyesa de coliflor

Migas de coliflor, prepara 4 deliciosas recetas.

Ingredients:

  • 450 g de molles de coliflor.
  • 200 g de xampinyons.
  • 1 ceba.
  • 2 grans d'all.
  • 1 vitet.
  • 3 cullerades de tomaca concentrada.
  • 300 g de tortiglioni.
  • 40 g de formatge grana padano.

Preparació:

1. Talla els xampinyons en trossos molt xicotets.

2. Pica la ceba en trossets xicotets i talla els grans d'all en làmines.

3. Cuina la ceba fins que estiga daurada en una paella amb un fil d'oli. Després, afig els alls, el vitet i ofega-ho uns minuts.

4. Afig els xampinyons i, tot seguit, les molles de coliflor. Condimenta amb sal i pebre. Cuina uns minuts més.

5. Incorpora la tomaca a la mescla, remou i cuina durant 2 minuts més.

6. Mentrestant, cou la pasta seguint les instruccions del fabricant.

7. Escorre la pasta i reserva dos cassets de l'aigua de la cocció.

8. Afig la pasta a la paella amb la bolonyesa, amb la meitat del formatge parmesà i l'aigua de la cocció reservada.

9. Servix amb la resta del formatge parmesà empolvorat per damunt.

Panna cotta de coliflor

Migas de coliflor, prepara 4 deliciosas recetas.

Ingredients:

  • 250 g de molles de coliflor.
  • 250 ml de llet.
  • 150 ml de nata per a cuinar.
  • 3 fulles de gelatina.
  • 12 gambes pelades.
  • ½ llima.
  • 1 culleradeta de succedani de caviar.
  • 1 pessic de sal en escates.

Preparació:

1. Bull a foc molt baix les molles coliflor, la llet i la nata durant uns 20 o 30 minuts. Ha de bullir molt lentament.

2. Tritura les molles de coliflor, la llet i la nata juntament amb la gelatina prèviament remullada en aigua freda. Assaona amb sal i pebre al gust.

3. Aboca una part de la mescla en un plat fondo i deixa refredar perquè se solidifique.

4. Talla les gambes crues a trossos i condimenta amb sal i unes gotes de llima.

5. Servix les gambes sobre la panna cotta de molles coliflor, completa amb una culleradeta de succedani de caviar i un toc de sal en escates.

Smash de coliflor

Migas de coliflor, prepara 4 deliciosas recetas.

Ingredients:

  • 450 g de molles de coliflor.
  • 50 g de mantega.
  • 200 ml de llet.
  • Un polsim de nou moscada.
  • 6 gambes pelades.
  • 1 gra d'all.
  • 1 vitet.

Preparació:

1. Bull les molles coliflor en llet i afig aigua fins a cobrir-les. Cou al voltant de 2 minuts. Assegura't que queda molt tendra.

2. Cola les molles de coliflor, reserva el líquid, i afig la mantega, la sal, el pebre i la nou moscada. Tritura amb una forqueta fins a aconseguir un puré molt espés. Si cal, afig un poc del líquid reservat i tira la resta.

3. Salta les gambes en un poc d'oli d'oliva i afig l'all, la sal i el vitet.

4. Servix les gambes sobre el puré de coliflor i aboca tot el suc de les gambes sobre el puré.

Tacos mexicans de picada de coliflor

Migas de coliflor, prepara 4 deliciosas recetas.

Ingredients:

  • 300 g de molles de coliflor.
  • 1 polsim de comí.
  • 1 culleradeta de pebre roig dolç.
  • 2 cebes roges.
  • ½ tassa de vinagre de poma.
  • 1 cullerada de sucre.
  • 1 alvocat.
  • 1 paquet de minitortilles de blat.
  • Coriandre al gust.
  • 1 llima dolça.

Preparació:

1. Afig un poc d'oli d'oliva en una paella gran i calfa a foc mitjà-alt.

2. Afig les molles de coliflor en tandes per a evitar que solten massa aigua. Salta-les fins que comencen a caramel·litzar-se.

4. Quan tinga un poc de color, retira-la del foc i condimenta amb sal, pebre, comí i pebre roig.

5. Talla la ceba roja en juliana fina i col·loca-la en un bol per a reservar.

6. Bull el vinagre amb la mateixa quantitat d'aigua, un pessic de sal i el sucre. Aboca la mescla sobre la ceba i reserva-la en el refrigerador almenys una hora.

7. Calfa les minitortilles de blat en una paella pels dos costats i després afig la coliflor amb alvocat en rodanxes, cogombrets, la ceba i acompanya amb llima i coriandre.

Altres recomanacions

Altres recursos obligats en el teu congelador són les nostres Verdures congelades: pimentó, julivert, ceba i all trossejat.

Si busques més idees per a cuinar amb coliflor, fes una ullada a les nostres receptes i trucs de cuina amb coliflor i bròcoli.

Coneixes la Tomaca Anhel? Tasta el seu sabor intens i dolç, equilibrat amb baixa acidesa.