Et presentem la nostra Tomaca Anhel, deliciosa tomaca gurmet d'origen espanyol.

Tomaca Anhel, la joia gurmet de sabor intens i baixa acidesa

10 de gener de 2024

Ja coneixes les nostres Tomaques Anhel? Són tomaques d'una qualitat excel·lent, que tens a la teua disposició en tota Espanya (excepte Canàries).

Prova el seu sabor intens i dolç, equilibrat amb una baixa acidesa. Per això, esta tomaca és una elecció perfecta per a consumir-la crua en ensalades. Només cal afegir-li oli i sal, i disfrutaràs d'una experiència gurmet incomparable. No fa falta res més!

Les nostres tomaques Anhel són de la varietat Marmande. Tomaques solcades, de pell fosca, amb un color verd que madura a un irresistible to xocolate. L'interior és de color rosa fosc.

Encara que la seua temporada va de novembre a maig, el moment ideal per a consumir-les són els mesos de desembre i gener. El fred potencia les seues qualitats i és quan millor resultat oferixen.

Cal destacar també l'origen espanyol, a part de les seues propietats saludables. És ideal per a incloure-la en la teua cistella equilibrada, rica en antioxidants i font de vitamina C.

La recepta més senzilla i deliciosa per a disfrutar de la Tomaca Anhel

Tomate Anhel, la joya gourmet de sabor intenso y baja acidez.

En esta recepta la clau és fer el tall precís a la tomaca per a aprofitar tot el seu sabor. Primer, la partixes per la meitat i, després, talles cada meitat en 8 gallons. A partir d'ací, deixa't conquistar pel seu exquisit sabor.

Tomate Anhel, la joya gourmet de sabor intenso y baja acidez.

Per descomptat, funciona a la perfecció en una ensalada amb oli, sal, bonítol i pebre negre. Una combinació perfecta per a ressaltar la seua frescor i sabor.

Altres recomanacions

Un oli ideal per a amanir les Tomaques Anhel és l'Oli d'Oliva Verge Extra Casa Juncal, procedent de Jaén.

Et suggerim 13 receptes per als sopars més equilibrats.

Coneixes les Ensalades verticals? Descobrix la millor tècnica per a preparar-les i com combinar els ingredients.