Descobrix la nostra àmplia varietat de iogurts de sabors.

Iogurts de sabors, un per a cada dia de la setmana

29 de abril de 2024

Quin és el teu sabor favorit? Segur que el trobes en el nostre ampli assortiment de Iogurts de sabors, dissenyat per a complaure tots els gustos i preferències. N'hi ha de clàssics i altres més exòtics, però tots són una excel·lent manera de disfrutar d'un lacti deliciós i, al mateix temps, obtindre nutrients essencials per al teu organisme.

Tot a punt per a un festival de sabors? Acompanya'ns i tria el que més t'abellisca. Amb tantes opcions, pots variar cada dia. És impossible avorrir-te!

Quins Iogurts de sabors t'oferix Mercadona?

Sencers

Yogures de sabores enteros Mercadona

Una de les millors maneres de traure partit als nostres iogurts de sabors és prendre'ls sencers; és a dir, elaborats amb llet sencera. Fixa't en la quantitat d'opcions que et facilitem.

Iogurt sabors

Iogurts amb sabor de maduixa, plàtan, meló d'alger, coco, llima, macedònia, vainilla i galleta. 2 iogurts de cada sabor. Disponible en un pack de 16 unitats de 125 g.

Iogurt sabor de maduixa

Si t'agrada el sabor de maduixa, tasta la dolça frescor d'este iogurt clàssic. Presentat en un pràctic pack de 4 unitats de 125 g.

Iogurt sabor de llima

Esta explosió cítrica és una opció lleugera i revitalitzant que no et pots perdre. Disponible en packs de 4 unitats de 125 g.

Iogurt sabor de macedònia

Et proposem un viatge de sabors amb esta mescla tutti frutti. Disfruta-la en packs de 4 iogurts de 125 g.

Iogurt sabor de plàtan

Per als amants d'esta fruita tropical, suau i dolça. Disponible en packs de 4 iogurts de 125 g.

Iogurt sabor de coco

Disfruta de l'exòtic sabor del coco en cada cullerada. Disponible en packs de 4 unitats de 125 g.

Iogurt grec sabor de maduixa

Exquisit iogurt grec, cremós i d'intens sabor, amb el toc refrescant de la maduixa. Ve en packs de 6 unitats de 125 g.

Iogurt grec sabor de llima

Refresca't amb la combinació perfecta: la cremositat del iogurt grec amb l'acidesa de la llima. El trobaràs en lots de 6 iogurts de 125 g.

Iogurt sense lactosa sabor maduixa

Aprofita totes les propietats del iogurt amb el clàssic sabor de maduixa i sense preocupar-te per la lactosa. Pack de 4 unitats de 125 g.

Desnatats

Yogures de sabores desnatados Mercadona

Preferixes opcions més lleugeres, però igual de delicioses? Posem al teu abast una varietat de sabors irresistibles que deixaran satisfet el teu paladar sense afegir greixos a la teua alimentació.

Postres làcties amb fruita 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

La versió lleugera del iogurt de sabors. 2 iogurts de maduixa, 2 de fruites silvestres, 2 de pinya i 2 de pera. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. 8 unitats de 125 g presentades en el mateix pack.

Iogurt sabor de coco 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

Si busques alternatives lleugeres i t'agrada el sabor tropical del coco, este és el teu iogurt. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Disponible en un pack de 4 iogurts de 125 g.

Iogurt sabor de maduixa 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

Un iogurt refrescant de sabor clàssic. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Es presenta en un lot de 4 unitats de 125 g.

Iogurt sabor de llima 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

Assaborix la intensitat cítrica d'este iogurt desnatat, ideal per a refrescar-te i recuperar energies. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Ve en packs de 4 iogurts de 125 g.

Bífidus cremós desnatat Tropical

Sent-te per un moment com en un paradís tropical i beneficia't de les propietats del bífidus. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Disponible en packs de 4 unitats de 125 g.

Bífidus cremós probiòtic amb coco

Viatja amb els teus sentits fins a una illa tropical. T'acompanya esta temptadora fruita mesclada amb una textura molt apetible.

Altres recomanacions

Una opció ideal per als teus desdejunis, berenars o qualsevol altre moment són les nostres Begudes vegetals, elaborades amb proteïnes d'origen vegetal.

Et donem les claus per a una bona elecció d'aliments i quantitats. Assegura't una aportació nutricional adequada.

Si vols cuidar la teua alimentació, però també la teua comoditat, et suggerim tindre a mà Verdures congelades, un excel·lent recurs en el teu congelador.