Opcions de iogurts sense lactosa i alternatives vegetals per a cuidar el teu benestar.

Iogurts sense lactosa i alternatives vegetals, sabors per a tots

30 de abril de 2024

Les nostres línies de Iogurts sense lactosa i vegetals són les més innovadores i alhora inclusives. Tenim opcions de qualitat per a les persones intolerants a la lactosa o les que preferixen les alternatives vegetals. Que ningú es quede sense disfrutar de l'irresistible sabor d'un iogurt de primer nivell!

Explora les possibilitats dels nostres Iogurts sense lactosa i vegetals

Sense lactosa

Explora las posibilidades de nuestro Yogures sin lactosa y vegetales.

Una gamma de iogurts especialment pensada per a aquells que volen disfrutar de la cremositat i el sabor del iogurt sense els efectes no desitjats de la lactosa. Disfruta d'estos iogurts sense preocupacions. Presentats en envasos de 4 iogurts de 125 g.

  • Iogurt sense lactosa sabor maduixa: iogurt de maduixa amb tota la cremositat, frescor i dolçor que esperes, però sense lactosa, perquè cuides el teu benestar.
  • Iogurt sense lactosa cremós, natural i ensucrat: cada cullerada d'este iogurt és una temptació de suavitat i autenticitat, no et quedes sense tastar-lo.
  • Iogurt sense lactosa natural: este iogurt t'oferix puresa, lleugeresa i benestar a parts iguals. Disfruta'l en qualsevol moment. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits.

De soja

Explora las posibilidades de nuestro Yogures sin lactosa y vegetales.

Si busques alternatives vegetals, les nostres postres de soja estan disponibles en una varietat de sabors i presentacions que nodrixen el teu cos i satisfan el teu paladar. Disponibles en packs de 4 unitats de 100 g.

  • Postres de soja natural: una opció saludable i nutritiva, per a qualsevol moment del dia.
  • Postres de soja sabor xocolate: la combinació irresistible entre la soja i el sabor de cacau, perfecte per als teus moments dolços estigues on estigues.
  • Postres de soja sabor vainilla: deixa't temptar per la dolçor d'estes postres cremoses, amb la delicada aroma de la vainilla. Ideal per a disfrutar com un capritx dolç o com a part de la teua rutina diària.

Quefir líquid

Explora las posibilidades de nuestro Yogures sin lactosa y vegetales.

  • Beguda Quefir de coco: cuida el teu benestar amb esta beguda, refrescant i saludable. L'exquisit sabor del coco es combina amb l'acció probiòtica del quefir, beneficiosa per al teu sistema digestiu i immunològic.

Altres recomanacions

En Mercadona tenim una línia exclusiva de productes sense lactosa, per a persones amb intolerància a esta classe de sucre.

Per exemple, una selecció de Formatges sense lactosa, amb tota la gamma de tipus i sabors.

Un bon fitxatge per al teu benestar són les nostres Begudes vegetals, perfectes per a qualsevol moment del dia.