Gaudeix d'una nova forma de menjar hamburgueses amb aquestes alternatives vegetals que tenim per a tu en Mercadona.

Hamburgueses vegetals per a tota la família

16 de febrer de 2018

Una de les opcions més saboroses. Descobreix totes les qualitats de les hamburgueses vegetals de Mercadona i veuràs com prompte t'apassionaran.

Hamburgueses vegetals amb albergínies

Aquestes hamburgueses vegetals es presenten en paquets de dos unitats, per la qual cosa són perfectes per a compartir i per a gaudir en parella o en família.

Descubre las hamburguesas vegetales de Mercadona

Hamburgueses vegetals amb llavors de carabassa i gira-sol

Com les hamburgueses d'albergínia, estan elaborades amb farina de soia reestructurada i rehidratada. Ací, les llavors de gira-sol i les de carabassa són també protagonistes en proporcionar una textura i una consistència especial.

Descubre las hamburguesas vegetales de Mercadona

Minihamburgueses vegetals amb pésols i espinacs

Aquestes minihamburgueses contenen espinacs i pésols. S'adquireixen en paquets de quatre unitats. Són ideals per a compartir, per a preparar tapes i per a acompanyar amb altres aliments vegans

Descubre las hamburguesas vegetales de Mercadona

Pots cuinar les hamburgueses vegetals de Mercadona de tres formes: a la planxa, al forn i fins i tot al microones. Al forn o en microones s'han de cuinar les hamburgueses a 180 ºC en mode estàtic durant 6 minuts. Si utilitzes la paella, es poden cuinar en una paella antiadherent prèviament calfada durant 6 minuts a foc mitjà girant les hamburgueses a mitja cocció.

Altres Recomanacions

Si t’apeteix un aperitiu abans de dinar o sopar, el nostre Falafel acompanyat de salsa tahina és una opció perfecta i si necessites un descans, el Te Matcha, et proporcionarà un sabor excel·lent, elaborat 100% amb les fulles del te.