Tres noves Pizzes amb massa farcida de formatge: americana amb formatge cheddar, 4 formatges amb gorgonzola i estacione amb crema de formatge.

Noves Pizzes amb massa farcida de formatge

29 de octubre de 2018

T'agrada la pizza? Doncs espera't a tastar les noves Pizzes amb massa farcida de formatge. Terroríficament delicioses!

Ara ja pots donar un toc més sucós i divertit al teu sopar de Halloween. Si creus que totes la pizzes són iguals, canviaràs d'opinió quan tastes les masses esponjoses farcides de formatge d'estes noves pizzes. Disponibles amb tres farciments diferents per a cada tipus de pizza: cheddar, crema de formatge i gorgonzola.

3 noves Pizzes amb massa farcida de formatge

Tria entre les pizzes següents la que més t'agrade i disfruta del seu sabor increïble!

  • Pizza americana: pizza amb porc trossejat, formatge, salsa barbacoa sobre una massa esponjosa farcida de formatge cheddar.
  • Pizza estacione: pizza amb xampinyons saltats, ceba roja, pernil i formatge mozzarella, sobre una massa esponjosa farcida de crema de formatge fresc.
  • Pizza 4 formatges: pizza amb formatge mozzarella, cheddar i formatge curat, sobre una massa esponjosa farcida de formatge gorgonzola.

Mode de conservació i preparació

Estes pizzes han de conservar-se sempre en el congelador. És un producte ja elaborat que té una vida útil de 9 mesos.

Per a preparar-les n'hi ha prou que precalfeu el forn a 200 ºC, i seleccioneu l'opció calor superior-inferior, retireu l'embolcall i col·loqueu la pizza congelada en la reixeta del forn a mitja altura. També cal que la poseu al forn durant 20-25 minuts aproximadament i que la serviu tallada en porcions. Hi ha 2 a 3 racions en cada pizza.

Si vols sorprendre els teus amics i familiars la nit de Halloween, no ho dubtes: noves Pizzes amb massa farcida de formatge de Mercadona.

Altres recomanacions

Per a acabar la nit de Halloween, no hi ha res millor que donari un toc dolç al teu sopar. Tasta esta recepta deliciosa de Bescuit de Carabassa, i no oblides les Llepolies més terrorífiques per a celebrar esta nit de por.