Coneix els nostres suggeriments d'Espatla de corder per a estes festes.

Espatles de corder de Mercadona

26 de octubre de 2023

L'Espatla de corder és un dels plats emblemàtics de Nadal. Esta carn roja és molt apreciada pel seu sabor excepcional i la seua carn tendra i melosa, que es presta a les més variades preparacions culinàries.

En Mercadona t'oferim diverses opcions per a compartir una suculenta Espatla de corder amb els teus. Des de receptes tradicionals que requerixen prou dedicació en la cuina fins a opcions de plats per encàrrec i altres alternatives per a aquells que no volen invertir tant de temps, però també busquen la màxima qualitat. Totes capaces de satisfer els paladars més exigents.

Este producte estrella no pot faltar en la teua taula nadalenca. Quin tries?

Com pots consumir l'Espatla de corder en Mercadona?

Espatla de corder

Paletilla de cordero, fresca o congelada Mercadona

La podem trobar tant fresca com congelada (temps de descongelació és entre 24 i 36 hores). Ben cuinada, serà l'ànima d'una recepta molt nadalenca que evoca la calidesa i l'alegria de les festes.

Et suggerim dos receptes imbatibles: Espatla de corder rostida amb salsa de tòfones.

Recepta d'Espatla de corder rostida amb salsa de tòfones

Ingredients

  • 1 espatla de corder.
  • 25 g de tòfona.
  • 1 ceba.
  • 50 g de mantega.
  • Cebollí.
  • Oli d'oliva.
  • Mitja copa de brandi.
  • Aigua.
  • Pebre.
  • Sal.

Pas a pas

  • Salpebra l'espatla i amanix amb oli.
  • Enforna 90 minuts a 180 °C.
  • Posa un poc d'oli en una paella i la meitat de la mantega.
  • Calfa la ceba molt picada.
  • Afig la tòfona picada, una miqueta de sal i el brandi.
  • Reduïx l'alcohol.
  • Afig el suc del corder i la resta de mantega.
  • Reduïx al gust.
  • Servix amb la salsa per damunt.
  • Decora amb el cebollí.

Espatla de corder de llet rostida en A Punt per a Menjar

Disponible en la campanya de Nadal

Paletilla de cordero lechal asada en Listo para Comer en Mercadona

Esta peça de carn es distingix pel seu sabor i una textura tendra i suau, amb la seua pell daurada i cruixent, que és el resultat d'un acurat procés de cuinat.

L'espatla es marina amb una combinació d'ingredients que realcen el seu sabor. Entre els quals està la llima, la sal, el romer i el timó.

Acompanyada de creïlles a rodanxes i cebetes confitades, l'espatla de Corder de llet es convertix en un imprescindible en la nostra taula de Nadal.

Espatla de corder rostida amb salsa, en el lineal de plats preparats (en botigues on no hi ha A Punt per a Menjar)

Disponible en la campanya de Nadal

Paletilla de cordero asada con salsa, en el lineal de platos preparados (en tiendas donde no hay Listo para Comer) Mercadona

Una preparació molt fàcil i ràpida, que tindràs a punt en només uns minuts. A més, porta la seua salsa, per la qual cosa només has de preparar una guarnició si vols.

Preparació

1. Precalfa el forn a 180 °C.

2. Trau l'espatla de l'envàs i col·loca-la en un recipient apte per a forn. Lleva el protector de l'os de l'espatla.

3. Calfa en el forn 15 minuts a 180 °C.

4. Aboca la salsa per damunt i enforna 5 minuts més.

Altres recomanacions

Et suggerim una altra Recepta d'Espatla de corder amb creïlles al romer.

Troba inspiració per als teus menús nadalencs en la nostra secció de receptes.

Com veus uns Bombons per a compartir en l'agradable sobretaula nadalenca?