Un plat de pasta sempre és un encert i encara més si està acompanyat d'un peix deliciós. Els espaguetis sense gluten amb salsa marinera de Mercadona són perfectes per a degustar-los amb la família o els amics. A més, la pasta sense gluten de Mercadona es convertix en l'opció ideal per a persones celíaques.
Seguix el vídeo de la recepta d'espaguetis sense gluten amb salsa marinera:
Ingredients per a 4 persones:
- 400 g d'espaguetis sense gluten.
- 1 pot de tomaca fregida recepta artesana.
- 500 g de peix: calamars, clòtxines i cigales.
- Oli d'oliva verge extra, sal i pebre blanc.
- Julivert picat.
Pas a pas:
Si vols seguir el procés pas a pas, ací tens l'elaboració completa d'esta saborosa recepta.
1. Neteja i trosseja, si cal, el peix.
2. Calfa en una paella un poc d'oli i salta el peix (primer, el calamar que tarda més a fer-se, després les clòtxines i, finalment, les cigales).
3. Afig la tomaca i el pebre blanc. Cuina de 10 a 15 minuts a foc mitjà, fins que s'òbriguen totes les clòtxines.
4. Posa una olla amb aigua a bullir i cou la pasta el temps que s'indique en l'envàs.
5. Afig la sal a mitjan cocció i no escórregues la pasta amb aigua freda.
6. Trau la pasta de l'olla amb una paleta, unes pinces o cola-la en un escorredor o colador.
7. Mescla la pasta amb la salsa en el recipient.
8. Afig un pessic de julivert ben picat amb el plat ja muntat…
…i ja pots gaudir d'esta deliciosa recepta d'espaguetis sense gluten a la marinera!
Altres recomanacions
Per a acompanyar este deliciós plat et suggerim el vi Blancauvas de Mercadona, un vi blanc amb un sabor suau i afruitat elaborat amb raïm macabeu i sauvignon blanc.
Si t'agraden els espaguetis sense gluten de Mercadona tens a la teua disposició altres tres tipus de pasta sense gluten: espirals, macarrons i fideus.
Ja saps que en la secció de Pescateria de Mercadona pots trobar la màxima varietat i frescor del nostre Peix i marisc.