AVÍS DE COOKIES

Este lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la seua navegació siga segura, fer una anàlisi estadística de les visites a la web, i conéixer la seua usabilitat. Si vol més informació pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies fent clic en "ACCEPTAR" o Configurar/Rebutjar cookies dent clic en "CONFIGURAR/REBUTJAR".

Els espaguetis sense gluten de Mercadona amb salsa marinera són una manera diferent de consumir peix: salsa de tomaca amb calamar, clòtxines i cigales.

Espaguetis sense gluten amb salsa marinera

23 de maig de 2018

Un plat de pasta sempre és un encert i encara més si està acompanyat d'un peix deliciós. Els espaguetis sense gluten amb salsa marinera de Mercadona són perfectes per a degustar-los amb la família o els amics. A més, la pasta sense gluten de Mercadona es convertix en l'opció ideal per a persones celíaques.

Seguix el vídeo de la recepta d'espaguetis sense gluten amb salsa marinera:

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g d'espaguetis sense gluten.
  • 1 pot de tomaca fregida recepta artesana.
  • 500 g de peix: calamars, clòtxines i cigales.
  • Oli d'oliva verge extra, sal i pebre blanc.
  • Julivert picat.

Pas a pas:

Si vols seguir el procés pas a pas, ací tens l'elaboració completa d'esta saborosa recepta.

1. Neteja i trosseja, si cal, el peix.

limpiar mejillones

limpiar calamar

limpiar cigala
2. Calfa en una paella un poc d'oli i salta el peix (primer, el calamar que tarda més a fer-se, després les clòtxines i, finalment, les cigales).

calentar el pescado y saltear

3. Afig la tomaca i el pebre blanc. Cuina de 10 a 15 minuts a foc mitjà, fins que s'òbriguen totes les clòtxines.

Añadir pimienta y tomate al sofrito de pescado

4. Posa una olla amb aigua a bullir i cou la pasta el temps que s'indique en l'envàs.

Hervir y cocer la pasta sin gluten

5. Afig la sal a mitjan cocció i no escórregues la pasta amb aigua freda.

Añadir sal a los spaghetti sin gluten a mitad cocción

6. Trau la pasta de l'olla amb una paleta, unes pinces o cola-la en un escorredor o colador.

sacar los spaghetti sin gluten y dejar escurrir en un colador

7. Mescla la pasta amb la salsa en el recipient.

mezclar spaghetti sin gluten con la salsa marinera

8. Afig un pessic de julivert ben picat amb el plat ja muntat…

agregar perejil bien picado a los spaghetti sin gluten de Mercadona salsa marinera

…i ja pots gaudir d'esta deliciosa recepta d'espaguetis sense gluten a la marinera!

Altres recomanacions

Per a acompanyar este deliciós plat et suggerim el vi Blancauvas de Mercadona, un vi blanc amb un sabor suau i afruitat elaborat amb raïm macabeu i sauvignon blanc.

Si t'agraden els espaguetis sense gluten de Mercadona tens a la teua disposició altres tres tipus de pasta sense gluten: espirals, macarrons i fideus.

Ja saps que en la secció de Pescateria de Mercadona pots trobar la màxima varietat i frescor del nostre Peix i marisc.