Les amanides són una bona opció en qualsevol època de l'any. Hi ha moltes formes d'elaborar-les, a Mercadona hem seleccionat aquesta deliciosa amanida de tomaca, albergínia i mozzarella. També incorpora altres aliments com els pinyons, la ruca o les olives negres. Una recepta saborosa que podràs degustar tant en els teus dinars com en els teus sopars. En consumir-se en fred, és apta per a guardar-la en un tupper i portar-la al treball.
Amb aquest vídeo veuràs que senzill és preparar aquesta amanida de tomaca, albergínia i mozzarella.
O segueix el pràctic i detallat pas a pas per a elaborar aquesta deliciosa amanida.
Recepta d'amanida de tomaca, albergínia i mozzarella
Per a quatre persones
Ingredients:
- 2 tomaques madures
- 1 albergínia
- 1 paquet de mozzarella
- 25 g de tomaques seques
- 10 g de pinyons
- 1 paquet de ruca
- 25 g d'olives negres
- oli d'oliva, sal i pebre negre
1. Mescla en un bol amb oli les tomaques seques, prèviament picades, i els pinyons. Reserva la salsa.
2. Talla la mozzarella en rodanxes uniformes.
3. Talla la tomaca en rodanxes uniformes.
4. Talla en rodanxes l'albergínia, sala-la i deixa-la reposar uns 20 minuts
5. Neteja les rodanxes d'albergínia amb aigua (truc perquè l'albergínia es quede més tendra) i passa-les per una paella fins que agafen un color daurat.
6. Prepara el plat intercalant les rodanxes de tomaca, albergínia i mozzarella, i afegeix la ruca per damunt.
7. Incorpora les olives i l'oli amb les tomaques seques i els pinyons. Salpebrar al gust i llest per a servir.
Mercadona dóna suport a la campanya "Fruita i Verdura d’ací i d’ara" del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient que recomana el consum de fruita i verdura de manera regular, ja que per la seua qualitat, sabor i varietat, aporten vitalitat a l'organisme.
Altres recomanacions
Acompanya l'amanida amb aquesta recepta d’abadejo a la riojana o amb el falàfel amb salsa tahina de Mercadona.