El gotet de Quinoa Blanca i Roja de Mercadona és una opció ràpida, saborosa i fàcil, sense gluten ni lactosa i apte per a vegans.

Gotet de Quinoa Blanca i Roja de Mercadona

17 de abril de 2018

La quinoa és una llavor considerada, per les seues característiques nutricionals, font de proteïnes i fibra. És una opció ràpida i senzilla per als teus esmorzars, dinars, berenars i sopars. Per això, et portem el gotet de Quinoa Blanca i Roja de Mercadona, fàcil de preparar i combina amb multitud d'aliments, tant dolços com salats. És una opció totalment vegana, sense gluten ni làctics derivats, recomanada per a tot tipus de persones i dietes molt variades.

La quinoa, un aliment mil·lenari

La quinoa és considerada un aliment molt complet per les seues nombroses propietats i beneficis. S'estima que el seu consum s'origina als Andes fa més de 5.000 anys, els habitants dels quals consideraven aquest aliment tan bàsic com la creïlla. Aquesta llavor ha arribat fins als nostres dies per a aportar-nos una àmplia varietat de nutrients a la nostra alimentació.

Diverses formes de degustar la quinoa

Les possibilitats culinàries de la quinoa són molt àmplies, tant en plats dolços com salats, en calent o en fred i en qualsevol moment del dia. La quinoa és un bon complement en les teues amanides, pot servir-se com a guarnició tant de carns com de peixos i mariscs, substituir a qualsevol altre cereal i, fins i tot, d'acompanyament per a les postres. Les formes de consumir-la són molt variades, serveix-la amb rodanxes de plàtan i iogurt, i corona el plat amb una maduixa o gerd, o combina-la amb formatge fresc, alvocat i tomaques cherry.

Dos gotets de quinoa de 125 g

La Quinoa Blanca i Roja de Mercadona ve en un pràctic i còmode envàs que inclou dos gotets de 125 g D'aquesta manera, pots preparar quinoa vàries vegades a la setmana d'una forma còmoda, fàcil i ràpida. És un aliment molt nutritiu que contribuirà a millorar la teua dieta quotidiana.

Altres recomanacions

Complementa les teues receptes de quinoa amb els deliciosos pics sense gluten de Mercadona, o crea receptes veganes amb el nostre Tofu ric en proteïnes.