Descobrix la nostra exquisida recepta de Tiramisú.

Disfruta amb la nostra recepta de Tiramisú, les clàssiques postres italianes

24 de gener de 2024

Saps preparar Tiramisú? Si t'agraden estes postres italianes famoses a tot el món, pots preparar-les fàcilment en la teua cuina. Només has de seguir la nostra recepta pas a pas. És molt fàcil i el resultat és deliciós!

El Tiramisú es va fer popular a Itàlia al llarg del segle XX i es va convertir en una referència bàsica de la seua cuina. La seua reputació va créixer ràpidament a escala internacional, fins a arribar a convertir-se en unes de les postres italianes més reconegudes i sol·licitades a tot el món.

Se servix fred i conquesta els paladars més exigents pel seu sabor equilibrat, una combinació irresistible de dolç i amarg, i una textura suau que es desfà en la boca.

Descobrix l'art de preparar un Tiramisú casolà i enlluerna els teus convidats en la pròxima ocasió especial!

Pas a pas per a preparar la nostra recepta de Tiramisú

Ingredients per a 4 persones

  • 3 tasses de café.
  • 2 ous.
  • 75 g de sucre.
  • 250 g de mascarpone.
  • 100 g de bescuits amb ou.
  • Cacau pur en pols.

Pas a pas

1. Prepara el café i deixa'l refredar.

2. Trenca els ous i separa la clara dels rovells.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

3. Mescla els rovells amb la meitat del sucre, removent amb unes varetes fins que el sucre es dissolga completament.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

4. Afig el formatge mascarpone, en tandes i a poc a poc, sobre el rovell ensucrat, sense deixar de mesclar amb les varetes. Hem d'aconseguir una crema densa i compacta.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

5. Munta les clares amb el sucre restant a punt de neu: han de quedar ben consistents.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

6. Incorpora les clares muntades a la crema de mascarpone i ou, integrant la mescla amb moviments envolupants i delicats fins a obtindre una crema suau i homogènia.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

7. Submergix les llengües de bescuit en el café fins que es banyen lleugerament, sense excedir-se, i disposa-les en la base d'un recipient apropiat.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

8. Cobrix l'estrat de bescuits amb la crema que hem preparat, de manera homogènia. Repetix les capes fins a esgotar els ingredients.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

9. Refreda en la nevera, tapat amb film, 2 o 3 hores mínim, abans de servir.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

10. Empolvora amb abundant cacau en pols just abans de servir.

Paso a paso para preparar nuestra receta de Tiramisú.

Altres recomanacions

Aprén a preparar esta Recepta de plum-cake de moniato i pistatxos.

Pots consumir les nostres Gelatines soles o amb les receptes que t'oferim. Postres lleugeres i refrescants!

Coneixes la nostra Fruita congelada? Pots consumir-la de moltes maneres. Prepara't còctels, batuts de fruita (smoothies), melmelades...