Saps preparar Tiramisú? Si t'agraden estes postres italianes famoses a tot el món, pots preparar-les fàcilment en la teua cuina. Només has de seguir la nostra recepta pas a pas. És molt fàcil i el resultat és deliciós!
El Tiramisú es va fer popular a Itàlia al llarg del segle XX i es va convertir en una referència bàsica de la seua cuina. La seua reputació va créixer ràpidament a escala internacional, fins a arribar a convertir-se en unes de les postres italianes més reconegudes i sol·licitades a tot el món.
Se servix fred i conquesta els paladars més exigents pel seu sabor equilibrat, una combinació irresistible de dolç i amarg, i una textura suau que es desfà en la boca.
Descobrix l'art de preparar un Tiramisú casolà i enlluerna els teus convidats en la pròxima ocasió especial!
Pas a pas per a preparar la nostra recepta de Tiramisú
Ingredients per a 4 persones
- 3 tasses de café.
- 2 ous.
- 75 g de sucre.
- 250 g de mascarpone.
- 100 g de bescuits amb ou.
- Cacau pur en pols.
Pas a pas
1. Prepara el café i deixa'l refredar.
2. Trenca els ous i separa la clara dels rovells.
3. Mescla els rovells amb la meitat del sucre, removent amb unes varetes fins que el sucre es dissolga completament.
4. Afig el formatge mascarpone, en tandes i a poc a poc, sobre el rovell ensucrat, sense deixar de mesclar amb les varetes. Hem d'aconseguir una crema densa i compacta.
5. Munta les clares amb el sucre restant a punt de neu: han de quedar ben consistents.
6. Incorpora les clares muntades a la crema de mascarpone i ou, integrant la mescla amb moviments envolupants i delicats fins a obtindre una crema suau i homogènia.
7. Submergix les llengües de bescuit en el café fins que es banyen lleugerament, sense excedir-se, i disposa-les en la base d'un recipient apropiat.
8. Cobrix l'estrat de bescuits amb la crema que hem preparat, de manera homogènia. Repetix les capes fins a esgotar els ingredients.
9. Refreda en la nevera, tapat amb film, 2 o 3 hores mínim, abans de servir.
10. Empolvora amb abundant cacau en pols just abans de servir.
Altres recomanacions
Aprén a preparar esta Recepta de plum-cake de moniato i pistatxos.
Pots consumir les nostres Gelatines soles o amb les receptes que t'oferim. Postres lleugeres i refrescants!
Coneixes la nostra Fruita congelada? Pots consumir-la de moltes maneres. Prepara't còctels, batuts de fruita (smoothies), melmelades...