En el món de la gastronomia, sempre hi ha espai per a noves experiències i sabors que captiven. Hui et portem una recepta que promet ser una estrella en la teua taula: Crema de xampinyons. Esta deliciosa combinació no sols delecta amb el seu sabor intens i textures úniques, sinó que també afig un toc de sofisticació a qualsevol menjar. Perfecta per a un sopar o un dinar especial, esta recepta agradarà a tots. A punt per a impressionar els teus convidats? Anem allà!
Passos per a la Crema de xampinyons
Ingredients
- 250 g de ceba.
- Oli d'oliva.
- Timó.
- 2 grans d'all.
- 300 g de xampinyons.
- 1 paquet de saltat de bolets congelats.
- 250 g de creïlla.
- 1,5 l d'aigua.
- 200 ml de nata.
- 4 llesques de pa de motlle.
- Mantega.
- 200 g de formatge crema brie amb trufa.
- Cibulet.
- Sal.
- Pebre negre.
Preparació
1. Talla la ceba i sofrig-la en oli fins que es daure.
2. Afig el timó i l'all picat, i continua sofregint.
3. Incorpora els xampinyons frescos i el saltat de bolets congelats. Finalment, les creïlles pelades i tallades en trossos. Condimenta al gust.
4. Afig 1,5 litres d'aigua i deixa que bulla.
5. Després de bullir, afig la nata i deixa coure durant 1 minut.
6. Finalment, tritura-ho tot fins a obtindre una crema homogènia i rectifica de sal si cal.
Passos per al sàndwitx de formatge brie amb tòfona
Ingredients
- 4 llesques de pa de motle.
- Mantega.
- 200 g de formatge brie amb tòfona.
- Xampinyons laminats (al gust).
Preparació
1. Unta una llesca de pa de motle amb mantega i col·loca uns xampinyons laminats per l'altra cara de la llesca.
2. En l'altra llesca, unta el formatge brie amb tòfona i cobrix la llesca anterior. Cuina en una paella a foc lent, en una torradora o en el forn fins que el formatge es fonga i el pa estiga cruixent.
3. Talla el sàndwitx en triangles per a servir.
Per a servir
1. Servix la crema de xampinyons en un plat fondo, afig un fil de nata i decora amb cebollí picat al gust i uns quants xampinyons a la planxa.
2. Acompanya amb el sàndwitx de formatge brie trufat calent.
Amb esta recepta, cada mos és una invitació a disfrutar dels plaers culinaris. No només sorprendràs els teus comensals, sinó que també podràs disfrutar d'una recepta molt bona i saludable. Bon profit!
Altres recomanacions
En estes dates, tots hem de disfrutar sense preocupacions, per això, en Mercadona és possible tindre també un Nadal apte per a celíacs, amb tot el nostre assortiment de productes sense gluten.
Què et sembla un digestiu amb un toc dolç per als més llépols? Coneix la nostra varietat de Cremes de licor.