Descobrix la nostra recepta de Crema de xampinyons, l'elecció perfecta per a ocasions memorables!

Delícies culinàries: Crema de xampinyons i sàndwitx de formatge brie trufat

02 de novembre de 2023

En el món de la gastronomia, sempre hi ha espai per a noves experiències i sabors que captiven. Hui et portem una recepta que promet ser una estrella en la teua taula: Crema de xampinyons. Esta deliciosa combinació no sols delecta amb el seu sabor intens i textures úniques, sinó que també afig un toc de sofisticació a qualsevol menjar. Perfecta per a un sopar o un dinar especial, esta recepta agradarà a tots. A punt per a impressionar els teus convidats? Anem allà!

Passos per a la Crema de xampinyons

Ingredients

  • 250 g de ceba.
  • Oli d'oliva.
  • Timó.
  • 2 grans d'all.
  • 300 g de xampinyons.
  • 1 paquet de saltat de bolets congelats.
  • 250 g de creïlla.
  • 1,5 l d'aigua.
  • 200 ml de nata.
  • 4 llesques de pa de motlle.
  • Mantega.
  • 200 g de formatge crema brie amb trufa.
  • Cibulet.
  • Sal.
  • Pebre negre.

Preparació

1. Talla la ceba i sofrig-la en oli fins que es daure.

Paso 1 Receta Crema de champiñones: cortar la cebolla y sofreírla en aceite hasta que se dore

2. Afig el timó i l'all picat, i continua sofregint.

3. Incorpora els xampinyons frescos i el saltat de bolets congelats. Finalment, les creïlles pelades i tallades en trossos. Condimenta al gust.

4. Afig 1,5 litres d'aigua i deixa que bulla.

Paso 4 Receta Crema de champiñones: agregar 1,5 litros de agua y dejar que hierva.

5. Després de bullir, afig la nata i deixa coure durant 1 minut.

Paso 5 Receta Crema de champiñones: tras hervir, añadir las natas y dejar cocer durante 1 minuto.

6. Finalment, tritura-ho tot fins a obtindre una crema homogènia i rectifica de sal si cal.

Paso 6 Receta Crema de champiñones: triturar todo hasta obtener una crema homogénea y rectificar de sal si es necesario

Passos per al sàndwitx de formatge brie amb tòfona

Ingredients

  • 4 llesques de pa de motle.
  • Mantega.
  • 200 g de formatge brie amb tòfona.
  • Xampinyons laminats (al gust).

Preparació

1. Unta una llesca de pa de motle amb mantega i col·loca uns xampinyons laminats per l'altra cara de la llesca.

Paso 1 Sándwich de queso brie con trufa: untar una rebanada de pan de molde con mantequilla

2. En l'altra llesca, unta el formatge brie amb tòfona i cobrix la llesca anterior. Cuina en una paella a foc lent, en una torradora o en el forn fins que el formatge es fonga i el pa estiga cruixent.

Paso 2 sándwich de queso brie con trufa: untar el queso brie con trufa y cubrir la rebanada anterior

3. Talla el sàndwitx en triangles per a servir.

Per a servir

1. Servix la crema de xampinyons en un plat fondo, afig un fil de nata i decora amb cebollí picat al gust i uns quants xampinyons a la planxa.

Servir la crema de champiñones en un plato hondo

2. Acompanya amb el sàndwitx de formatge brie trufat calent.

Amb esta recepta, cada mos és una invitació a disfrutar dels plaers culinaris. No només sorprendràs els teus comensals, sinó que també podràs disfrutar d'una recepta molt bona i saludable. Bon profit!

Altres recomanacions

En estes dates, tots hem de disfrutar sense preocupacions, per això, en Mercadona és possible tindre també un Nadal apte per a celíacs, amb tot el nostre assortiment de productes sense gluten.

Què et sembla un digestiu amb un toc dolç per als més llépols? Coneix la nostra varietat de Cremes de licor.