Et presentem la nostra varietat de Cremes de licor

Cremes de licor, sabors seductors

26 de octubre de 2023

Qui es resistix a l'encant d'una suau Crema de licor? Esta beguda ha captivat amants dels còctels i entusiastes de les postres, fins al punt de convertir-se en un dels clàssics de les celebracions i els moments de relax.

Si vols donar-te un capritx dolç amb estes delícies, en Mercadona en tens una àmplia varietat: begudes icòniques com Irish Cream, sabors de sempre i opcions més exòtiques. Continua llegint!

Descobrix la nostra varietat de Cremes de licor

Crema de Meló d'alger

Licores de Mercadona: Crema de Sandía

Una altra temptació dolça irresistible, sense lactosa i apta per a vegans que combina el licor amb l'inconfusible sabor del Meló d'alger. Disfruta del seu toc fresc. Servix-la molt freda o amb gel.

Irish Cream

Licores de Mercadona: Irish Cream

La mítica crema de whisky irlandesa! Un licor fet amb mescla de whisky irlandés i crema de llet, amb un sabor fascinant i molt marcat. Servix-la molt freda o amb gel, després d'un sopar o complementant una tassa de café.

Crema de maduixa

Licores de Mercadona: Crema de fresa

La preferida d'aquells a qui els agraden els sabors dolços, suaus i afruitats. Servix-la molt freda o amb gel i deixa't seduir per la seua aroma vellutada i refrescant, pròpia de les maduixes. No la mescles amb altres begudes.

Licor de crema

Licores de Mercadona: Licor de crema

Si busques un sabor suau i agradable, este licor cremós i dolç t'acompanyarà en les sobretaules especials amb la seua textura delicada. Versàtil, perfecte per a servir a soles, amb gel o per a elaborar postres i còctels

Altres recomanacions

Preferixes el whisky? James Webb té un sabor suau que et permet disfrutar-lo només, amb gel o combinat amb un refresc.

Si t'agraden els sabors dolços amb un toc refrescant, tasta la nostra Mousse de llima sense gluten.

Coneixes els Pastissos de Mercadona? Són perfectes per a celebrar un dia especial.