Whisky Webb de mercadona

Whisky suau escocès James Webb de Mercadona

23 de desembre de 2016

Per a després del dinar o sopar, així com durant una reunió amb familiars i amics, el Whisky suau escocès James Webb de Mercadona ofereix una càlida experiència que tots els apassionats d'aquesta beguda apreciaran.
Els seus matisos que recorden la fusta i un sabor suau i equilibrat el converteixen en el company perfecte per gaudir sol o amb gel, com tu preferisques.

Sobre el Whisky suau escocès James Webb de Mercadona

El Whisky suau escocès James Webb de Mercadona presenta la seua característica tonalitat caramel i el seu inconfusible sabor a fusta ja que està destil•lat i envellit a Escòcia.
La botella de Whisky suau escocès James Webb es presenta en un pràctica grandària de 700cc. A través del seu acurat disseny de cristall transparent és possible apreciar el seu to caramel que, una vegada barregem amb aigua i gel, se suavitzarà notablement.


Com degustar el Whisky suau escocès James Webb de Mercadona

El Whisky suau escocès James Webb de Mercadona és una beguda que, malgrat els seus 40º de graduació, pot gaudir-se perfectament tot sol o amb 3 o 4 glaçons, fins i tot es pot rebaixar amb un poc d'aigua, suavitzant mínimament el seu característic sabor.
No obstant, la tradició del whisky permet diferents suggeriments de preparació. Aquest Whisky suau escocès James Webb és perfectament compatible amb diferents refrescs, la mescla dels quals oferirà una combinació deliciosa i una experiència inoblidable al paladar.
Tant si el prefereixes combinat com si esculls gaudir-lo tot sol, la millor copa per preparar aquest whisky escocès és aquella que tinga una boca ampla. En aquestes copes, l'estil de les quals és conegut com old-fashioned, un parell de glaçons permeten rebaixar perfectament la intensitat del whisky.
Pren-te el teu temps i gaudeix en cada glop del suau i equilibrat sabor que t'ofereixen els matisos de fusta del Whisky suau escocès James Webb de Mercadona.


Altres recomanacions

Aquest Nadal sorprèn els teus convidats amb la Ginebra Sheriton Strawberry de Mercadona, una opció exòtica que sorprèn gràcies al seu sabor final a maduixa.
Si prefereixes begudes amb una menor graduació, pots provar els vins i sidres de Mercadona, que són perfectes per gaudir en qualsevol situació.
Si els teus convidats prefereixen begudes sense alcohol, ofereix-los còctels sense alcohol de Mercadona: Mojito o Pinya Colada.