Patatas Gajo, fáciles de preparar y muy sabrosas

Creïlles Grill, fàcils de preparar, saboroses i cruixents

27 de març de 2017

Les creïlles Grill de Mercadona són unes creïlles ja llestes per a fregir o per fer al forn que t'ofereixen tot el sabor i la millor textura d'unes autèntiques creïlles fregides amb un sorprenent arrebossat.

Per això resulten molt pràctiques en determinades situacions, sempre que anem amb pressa o simplement quan no tenim ganes de posar-nos a cuinar, pelar creïlles, condimentar,...

Directament des de la borsa de creïlles a la paella, a la fregidora o al forn, podem gaudir de la nostra ració de creïlles, cruixents i saboroses. Fàcil i ràpid, veritat?

Aquestes creïlles són ideals com a acompanyament de plats de carn, peix, hamburgueses..., formant part d'una apetitosa guarnició o també es poden consumir soles acompanyades amb la nostra salsa favorita: salsa per a creïlles Grill.

Creïlles Grill, molt fàcils de fer

Aquests gallons de creïlla prefregits, congelats i condimentats, que vénen en borses de 750 grams, són molt fàcils de cuinar. En tan sols uns minuts, sense necessitat de pelar-les, tindràs unes magnífiques creïlles fregides al teu plat.

Hi ha tres formes de preparació, segons s'utilitze fregidora, paella o forn:

  • Fregidora: Fregir les creïlles durant 4 o 5 minuts en oli calent a una temperatura de 175ºC. Escórrer i assaonar al gust.
  • Paella: Fregir les creïlles durant 5 o 6 minuts en oli calent. Escórrer i assaonar al gust.
  • Forn: Preescalfar el forn a 200ºC i posar les creïlles durant 18 o 20 minuts. Donar voltes a les creïlles a meitat de cocció.

Si segueixes estes indicacions, podràs presumir d'un resultat perfecte, amb el daurat que a tu t'agrada, una textura cruixent i un sabor exquisit amb les Creïlles Grill de Mercadona.

Altres recomanacions

Per a condimentar les teues Creïlles Grill, res millor que les Salses de Mercadona. La Salsa Creïlles Grill és la més indicada en aquest cas, però també disposes de la salsa Burguer i la Ketchup McDonalds per si tens ganes de variar.

Per a beure, si t'agrada la cervesa, tens a la teua disposició una gran varietat de Cerveses de Mercadona, també Cervesa Sense Alcohol.