Descobrix les nostres refrescants i saludables opcions en smoothies i sucs.

Refresca't amb els nostres Smothies i sucs, sabors naturals per a la teua nutrició

30 de maig de 2024

Quan arriba la calor, els Smoothies i sucs es convertixen en aliats imprescindibles per a tots els que busquen opcions nutritives i delicioses per a la seua hidratació. A part del seu sabor natural, estes begudes refrescants són equilibrades i t'aporten vitamines i nutrients essencials per a l'organisme.

El procés de conservació d'estos productes és HPP (High Pressure Processsing). Vols descobrir-ho tot sobre estes begudes fresques i saludables?

Smoothies y Zumos de Mercadona

4 referències irresistibles en el nostre assortiment de Smoothies i sucs

Smoothies

Els nostres Smoothies es caracteritzen per tindre una textura consistent i polposa, a més d'un efecte assaciador.

  • Smoothie de maduixa i plàtan: compost per puré de maduixa, suc de poma i puré de plàtan com a ingredients principals.
  • Smoothie de mango i taronja: conté suc de poma, puré de mango i suc de taronja com a integrants fonamentals.

Sucs

Els nostres sucs tenen una textura més líquida i lleugera, per la qual cosa resulten ideals per a acompanyar un menjar.

  • Suc de meló de tot l'any, mango i pinya: es compon de suc de pìnya, suc de poma, puré de meló de tot l'any, puré de mango i suc de maracujà, entre altres ingredients.
  • Suc de maracujà i xia: una exòtica i tropical mescla de sabors, on predomina la frescor i la vitalitat. La xia li afig un toc de textura i nutrició extra.

Característiques comunes dels nostres Smoothies i sucs

Estos smoothies i sucs estan lliures de sucres afegits (contenen únicament els sucres naturalment presents en les fruites), la qual cosa els convertix en una elecció encara més saludable per al teu dia a dia.

A més, el seu pràctic format en botelles de 250 ml els fa ideals per a emportar-te'ls i disfrutar en qualsevol moment i lloc.

El procés de conservació HPP (High Pressure Processing)

Estes begudes han sigut elaborades amb 100 % suc de fruites i processades amb la innovadora tècnica de conservació HPP (High Pressure Processing), que garantix la frescor i seguretat alimentària i manté les propietats organolèptiques i nutricionals dels productes.

És una tècnica de processament d'aliments i begudes en fred, a temperatura ambient (5 °C – 20 °C). Consistix en l'aplicació d'elevats nivells de pressió hidroestàtica amb aigua. Oferix una de les millors i més eficaces solucions de conservació de productes de manera natural.

Altres recomanacions

Preferixes Refrescos amb gas? Descobrix la varietat en els nostres refrescos de cola, taronja i llima dolça-llima.

En els dies més calorosos, no hi ha res millor per a refrescar-se que una infusió freda. En disposem d'una àmplia varietat: Tasta-les ara!

Fes una ullada al nostre variat assortiment de Tortilles de blat, piadines i pa de pita, molt fàcils de preparar.