Tasta les nostres pizzes fresques elaborades amb massa mare: Prosciutto i Formaggi.

Coneixes les nostres pizzes fresques elaborades amb massa mare?

16 de agost de 2023

Les has tastades ja? Les nostres pizzes fresques elaborades amb massa de fermentació lenta es basen en les preparacions de les pizzes més clàssiques, per la qual cosa el seu sabor genuí et sorprendrà.

La inspiració napolitana amb la qual es preparen estes pizzes no és casual. Sembla que s'ha provat que les primeres pizzes van sorgir a Nàpols al llarg del segle XVII. Dos segles després es van obrir en esta ciutat italiana les pizzeries més antigues de les quals es té notícia.

Per això, tant en preparació i en ingredients com en sabors, estes pizzes fresques tenen com a model la pizza napolitana de sempre, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat. No podia haver-hi una altra referència més encertada.

Disfruta de l'exquisit sabor i textura que distingix les nostres pizzes. No te les perdes!

Característiques de les nostres pizzes fresques

És una pizza elaborada amb una massa amb una fermentació llarga de fins a 24 hores, per a obtindre una massa tendra i lleugera. Amb esta característica, quan l'enfornem a casa aconseguim una pizza de corfa cruixent per fora i esponjosa per dins i molt saborosa.

Cal destacar l'extraordinària qualitat de les matèries primeres utilitzades i la preparació, de reminiscències artesanes:

  • Massa de llarga fermentació.
  • Ingredients de màxima qualitat.
  • Cuita al forn de pedra.

Quines pizzes fresques elaborades amb massa de llarga fermentació al forn de pedra pots trobar en Mercadona?

Pizza Prosciutto

Pizza Prosciutto de Mercadona

  • Una opció clàssica en el món de la pizza, que destaca per la simplicitat i la deliciosa combinació dels seus ingredients.
  • Base de tomaca, mozzarella i pernil cuit.
  • Consell: esta pizza també pot guanyar força amb el contrast de sabor i frescor que oferix la ruca. I si preferixes un toc d'acidesa i suculència, pots afegir unes tomaques cherry tallades per la meitat sobre la pizza abans de ficar-la al forn.

Pizza Formaggi

Pizza Formaggi de Mercadona

  • Per als amants del formatge en múltiples varietats. Cada varietat aporta el seu toc distintiu a la deliciosa mescla: des del sabor dolç del formatge cheddar fins a la intensitat del formatge curat.
  • Base de formatge provolone, mozzarella, formatge curat i formatge cheddar.
  • Consell: un toc extra de timó o alfàbega pot realçar els sabors dels formatges, prova-ho!

Preparació

1. Precalfa el forn a 220 ºC (calor superior i inferior).

2. Retira l'embolcall i col·loca la pizza en la reixeta del forn a mitjana altura.

3. Enforna durant 8-10 minuts aproximadament.

Altres recomanacions

Si t'agrada el menjar italià i necessites preparacions ràpides però cuidades, t'encantaran les nostres Lasanyes i canelons.

Has tastat la Piadina? Descobrix-la, perquè està deliciosa, servix per a farcir al gust, per a untar, per a preparar pizza...

T'animes a preparar la teua pròpia pizza? Seguix el pas a pas per preparar la nostra recepta de pizza sense gluten.