Descobrix el nostre ampli assortiment de pizzes

Coneixes el nostre extens assortiment de Pizzes?

10 de gener de 2024

Sabem que t'encanten les pizzes. És un dels plats més populars a tot el món. Per això, en Mercadona et proposem una infinitat de possibilitats i sabors pizzers. Creus que coneixes totes les nostres opcions? El nostre ampli assortiment supera de llarg les teues expectatives. Siga quina siga la teua preferència, trobaràs la pizza perfecta per a tu.

Perquè no sols t'oferim pizzes fresques, sinó també opcions congelades que conserven intactes el seu sabor i qualitat, amb el màxim respecte a la tradició italiana. A més, per a aquelles persones amb necessitats dietètiques específiques, tenim pizzes delicioses sense gluten i sense lactosa.

Vols conéixer tota la varietat? Tenim una pizza per a cada gust i cada necessitat.

Quins tipus de Pizzes pots trobar en Mercadona?

Pizzes fresques

Pizzas frescas Mercadona

En el nostre lineal de plats preparats t'oferim una irresistible selecció de Pizzes fresques, que abasta una àmplia gamma de sabors i grandàries. Les preferixes tradicionals o fetes de massa mare? Difícil elecció, perquè les dos estan delicioses!

Pizzes congelades

Pizzas congeladas Mercadona

Una aposta segura i molt còmoda per a resoldre un sopar ràpid per a tota la família. En este enllaç, pots descobrir les característiques de les nostres Pizzes congelades. Dins d'esta modalitat, et proposem tres tipus de pizzes:

  • Pizzes amb massa farcida
  • Pizzes de massa fina
  • Pizzes tradicionals

Pizzes sense gluten i sense lactosa

Pizzas sin gluten y sin lactosa Mercadona

Perquè tots puguen disfrutar d'una deliciosa pizza sense comprometre la seua salut, disposes d'un assortiment acurat de Pizzes sense gluten i sense lactosa. Descobrix les diferents opcions i les seues característiques.

Altres recomanacions

Has tastat el nostre Tabule? Et donem tres senzills trucs per a disfrutar-lo al màxim.

Si t'abellix un xicotet festí carnívor, et presentem dos preparats dels que no fallen mai: Aletes de pollastre rostides i Costelles de porc a la barbacoa.

Disfruta dels millors Pernils, amb el sabor més autèntic.