Càpsules de café compatibles amb màquines Nespresso. Prova-les.

Càpsules de café compatibles amb màquines Nespresso

19 de gener de 2023

Coneixes les nostres càpsules de café, compatibles amb màquines Nespresso? Disfruta d'una experiència cafetera a la teua mida, amb tot el seu sabor.

Un café per a cada necessitat

Cada càpsula s'ha definit amb la vostra ajuda, tenint en compte els moments en què preneu café i de quina manera preferiu prendre'l en cada moment.

Perquè no és el mateix prendre el café de primera hora del matí que el de després de dinar, veritat?

El consum de café admet formes molt diverses. A part del moment del dia i de la situació, tot depén també de gustos: llarg, curt, amb llet, amb algun edulcorant...

Per això, el nostre assortiment de càpsules compatibles amb Nespresso està adaptat a cada necessitat, per a aconseguir un café amb més cos, sabor, aroma i una crema abundant i duradora.

A més, ara els nostres envasos són de cartó en compte de plàstic i les càpsules que eren de plàstic ara són d'alumini. Un pas més enllà de la nostra estratègia de reducció de plàstics. A les nostres botigues podràs trobar papereres on reciclar correctament tot tipus de càpsules.

Quins cafés compatibles amb màquines Nespresso puc trobar en Mercadona?

Cafés molts de torrat natural en càpsules per al sistema Nespresso. Inspirats per la tradició italiana del torrat. Anima't a comprovar esta millora de qualitat.

Extraforte: aromes amb espècia amb notes picants i un sabor intens de torrat. Té un cos intens i una amargor persistent a la boca que el fan ideal per a disfrutar-lo també amb llet.

Ristretto: aroma amb notes de grosella negra i caramel amb un toc just d'acidesa. Amb una dolçor i un sabor persistent de café torrat que ens deixa un agradable sabor final a la boca, especialment combinant-lo amb llet. Café equilibrat en tassa.

Espresso: aroma dolça a caramel perfectament harmonitzada amb notes refrescants d'acidesa, xocolate i anou. Caràcter equilibrat amb excel·lent crema.

Colòmbia: café origen Colòmbia seleccionat amb cura amb notes dolces de caramel, amb una suau acidesa cítrica i un toc de baies negres. Cos intens i baixa amargor.

Descafeïnat: café maltat amb notes picants combinat amb una suau aroma a cereals i cacau amarg. Un café exprés descafeïnat amb gran força i sabor.

Doble Espresso: notes de xocolate negre, aroma a fustes aromàtiques i un toc picant. Café amb cos i consistència, equilibrat i durador sabor en boca, amb poca acidesa.

Descafeïnat Espresso: café maltat amb notes dolces a xocolate, textura cremosa i suau, aroma a cítrics. Café exprés descafeïnat, equilibrat i lleuger.

Otras recomendaciones

Si busques un acompanyament per al moment café, et suggerim estos dolços perfectes per a compartir.